Se arată toate cele 5 rezultate

CREMĂ DE ZI CU EFECT DE ÎNTINERIRE,30g-Marine Collagen

138,60 lei

Începând de la vârsta de 35 de ani, pielea feţei are nevoie de îngrijire profundă. De aceea, Rejuvenating Cream Day facial din linia Marine Collagen conţine un complex de ingrediente active care menţin ridicată capacitatea funcţională a celulelor, activează procesele de reînnoire şi de regenerare a pielii. Să nu uităm că efectul unui produs de ingrijire a pielii poate fi evaluat la sfârşitul ciclului complet de reânnoire a pielii, care dureaza de la 60 la 80 de zile la 40 de ani, adică după 2-3 luni de utilizare continuă a cremei.

Principalele ingrediente  din cremă  sunt:  colagen marin  şi acid hialuronic,  squalane, ulei din seminţe de Jojoba (Simmondsia chinensis), extract de alge, vitamina E (tocoferol), pulberea de perlă şi Arbutinul

(Potrivită pentru toate tipurile de piele, începând de la 35 de ani)

CREMĂ REGENERANTĂ ŞI NUTRITIVĂ DE NOAPTE,30g-Marine Collagen

138,60 lei

(Potrivită pentru toate tipurile de piele, începând de la 35 de ani)

Noaptea este cel mai bun timp pentru recuperarea celulelor pielii. Capacitatea lor de a  se  regenera este triplă pe timp de noapte!  Crema de noapte din linia Marine Colagenul a fost dezvoltată în conformitate cu ritmurile biologice naturale  ale  pielii. Această cremă conţine  colagen marin şi acid hialuronic,  ulei din seminţe de floarea-soarelui, pantenol, alantoină, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), perlă hidrolizată, extract de alge şi vitamina E (tocoferol).

Mod de utilizare Aplicaţi o cantitate mică de cremă pe  faţa  curăţată şi gât cu mişcări circulare atente, cu excepţia regiunii  din jurul ochilor.

Rezultat:Pielea devine suplă şi netedă.

Crema-gel pentru netezirea conturului ochilor,15g.-MARINE COLLAGEN

128,70 lei

Începând cu vârsta de 35 de ani, pielea din jurul ochilor începe să reacţioneze imediat la îngrijirea superficială,somn insuficient şi boală. Acest lucru se datorează faptului că este zona cea mai sensibilă, pielea este subţire şi  predispusă la schimbările legate de vârstă.  Structura sa este diferită faţă de alte zone faciale:fibrele de colagen ale pielii pleoapelor forma un fel de web, care este uşor de întins;si este moale (densitatea scăzută) de ţesut gras subcutanat este cauza  dezvoltărilor  frecvente  ale    pungilor pleoapelor.   Gel Smoothing Eye Cream a fost gândită ţinând cont de caracteristicile unice ale piele pleoapelor.Acesta conţine ingredientele principale ale liniei Marine Colagen:colagen marin şi acid hialuronic, precum şi extract de frunze de Centella asiatica (Gotu Kola cunoscută şi ca Ginseng-ul indian), flori de Tagetes erecta extract (gălbenele africane), retinol, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), extract de alge,vitamina E şi alantoină.

Rezultat:

-Sporind elasticitatea crează un efect de  ridicare a pleoapelor.

-Reduce vizibil pungile şi cercurile întunecate de sub ochi.

-Hrăneşte celulele pielii, îmbunătăţeste procesele metabolice ale ţesutului, micşorează ridurile.

Mod de utilizare Aplicaţi pe pielea din jurul ochilor cu mişcări delicate atingând.

Pentru orice tip de ten, peste 35 de ani.

 

Masca pentru fata Spori de Alge,30g.-MARINE COLLAGEN

33,80 lei

Masca pentru fata Spori de Alge?

Contine 100% spori de alge de mare japoneze, un veritabil medicament: sursa nepretuita de aminoacizi, vitamine, minerale, si oligoelemente.

Aceasta masca?sporeste elasticitatea si hidratare pielii,activeaza sinteza de colagen,reduce ridurile si catifeleaza pielea,stimuleaza microcirculatia si eliminarea toxinelor

Tonic Revitalizant,100ml.-MARINE COLLAGEN

138,60 lei

Când suntem tineri, celulele pielii noastre sunt reînnoite pe parcursul a aproximativ 28 zile. Acest ciclu creşte la 40 de zile la 30 de ani, cu perioada de regenerare de 60-80 de zile după 40  de ani. Revitalizing Toner(100ml) facial stimulează procesele de reînnoire, hidratare şi creşte elasticitatea pielii.

.Revitalizant Tonic Facial • Reîmprospătează şi tonifică pielea, elimină resturile rămase după demachiere.

-Oferă hidratare de lungă durată.

-Stimulează reînnoirea producţiei de fibre de colagen  şi elastină, lăsând pielea suplă şi fermă. Creşte eficienţa produselor de îngrijire aplicate ulterior.

Mod de utilizare: Aplicaţi pe faţă şi gât după demachiere, dimineaţa şi seara, folosind o dischetă din bumbac.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, începand de la 35 de ani. Rezultat: Pielea devine netedă, suplă şi fermă,radiind de sănătate şi energie.