Absorbante de noapte din plante , maxi , 4 buc

47,50 lei

50 în stoc

Category: SKU: 681922

Descriere

Herb Night Sanitary Pads Maxi au fost create pentru protecție fiabilă, confort absolut și sănătatea femeilor. Capacitatea sa crescută de absorbție, dimensiunile mai mari și potrivirea mai sigură vor ajuta la prevenirea scurgerilor chiar și în timpul menstruației abundente.

- Lungime tampon sanitar - 420 mm
- 6 straturi cu aripi de dimensiuni maxime
- laturile mari de retenție a apei de-a lungul marginilor
- Strat superabsorbant Sumitomo cu o capacitate crescută de absorbție
- un strat superior natural respirabil care asigură circulația necesară a aerului și previne dezvoltarea bacteriilor, ceea ce este deosebit de important pe timp de noapte când nu aveți posibilitatea să schimbați în continuare tampoanele sanitare
- conține un fitocomplex brevetat care a fost dezvoltat la un institut de cercetare științifică din Canton, China și care are efecte antiinflamatorii și antibacteriene.

Tampoanele sanitare Herb Night Maxi sunt ideale pentru pielea delicată și sensibilă, oferă o protecție sporită pe timp de noapte, ajută o femeie să se simtă confortabilă chiar și în timpul menstruației abundente, oferă siguranță în timpul evenimentelor importante și îți oferă o senzație de încredere.

Aceste produse sunt, de asemenea, ajutoare de încredere pentru femei în timpul menopauzei. Fitocomplexul conținut în tampoane are un efect pozitiv asupra microflorei și ajută la eliminarea disconfortului și a uscăciunii, dar rezolvă și alte probleme pe care le au femeile în această perioadă. 
Datorită dimensiunilor lor mai mari, Herb Night Sanitary Pads Maxi garantează liniștea în perioadele de menstruație grea și incontinență.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Absorbante de noapte din plante , maxi , 4 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment