„Aur curat“ pentru îngrijirea pielii Mască aurie facială exfoliantă de curățare 130ml

57,50 lei

– îndepărtare grijulie a celulelor cornoase;

– întindere imediată a pielii;

– efect de întinerire;

– aspect proaspăt, strălucitor al feței;

– hidratare de lungă durată.

 

197 în stoc

Categories: , SKU: 50116

Descriere

Componentele active ale măștii:

-extract din cuib de rândunică – salvare pentru o piele ofilită și obosită. Cocktail natural din substanțe minerale, oligoelemente și aminoacizi care sprijină întinerirea în profunzime a pielii;

săruri minerale – umplu pielea cu oligoelemente benefice, redau fermitatea și strălucirea;

hialuronat de sodiu – asigură hidratarea în profunzime și de lungă durată a pieli;

betaină – hidratant natural, are efecte de înmuiere și netezire;

glicirizinat de potasiu – hidratează și oferă o îngrijire atentă a pielii.

Extract din cuib de rândunică – componentă naturală foarte rară. Ce este aceasta? Este cuibul unei specii asemănătoare rândunicilor – Aerodramus fuciphagus. Cuiburile sunt mici și au formă de cană. Păsările cuibăresc în insulele din Marea Chinei de sud și Golful Bengal – în arcadele peșterilor, pe plafonul peșterilor și pe stâncile din mare. Este foarte riscantă prinderea păsărilor în aceste locuri, de aceea ingenioșii chinezi au creat ferme speciale pentru creșterea acestora. Construiesc clădiri înalte întunecoase din beton, crează toate condițiile pentru cuibărirea acestor păsări și atrag Aerodramus fuciphagus prin înregistrări de sunete de păsări și diferite arome.

Materialul de bază pentru construirea cuiburilor de Aerodramus fuciphagus este format în principal din darurile mării (scoici și midii mărunte, microalge, icre, șapă de pește) pe care păsările le lipesc tare unele de altele cu ajutorul salivei lor liăicioase. Foarte rare sunt cuiburile albe în care păsările nu au depus încă ouăle. Conțin un minim de amestecuri străine. Cuiburile de rândunică sunt folosite deja de secole în cosmetologia și medicina chineză.

Datorită faptului că păsările construiesc cuiburile lor din darurile mării, extractul din cuibul acestora conține o cantitate mare de iod, fosfor, calciu, fier și aminoacizi. Saliva Aerodramus fuciphagus, folosită ca preparat adeziv în construcția cuiburilor, este compusă din glicoproteine și conține proteine ce sunt considerate ca factor de creștere epidermică (EGF).

 

Aminoacizii sunt baza formării proteinelor de colagen și elastină, care au influență asupra flexibilității, elasticității și turgescenței pielii. În plus frânează procesul de îmbătrânire, apariția petelor pigmentate și sprijină legarea toxinelor. Factorul EGF poate restabili ciclul de viață al celulelor, stimulează creșterea și multiplicarea acestora, activează procesul de refacere a pielii.

Sărurile minerale oferă pielii minerale benefice și oligoelemente, participă la eliminarea toxinelor, au efecte de tonifiere și înmuiere, proprietăți deodorizante, dezinfectante și antioxidante.

Hialuronatul de sodiu acționează la fel ca acidul hialuronic, care este considerată ca o stea în domeniul hidratării: 1 moleculă a acesteia leagă 1000 molecule de apă. Această substanță formează pe piele un film subțire care absoarbe în mod activ umiditatea din aer, crează efectul unei hidratări suplimentare, mărește turgescența și elasticitatea pielii.

Betaina – aminoacid, care se obține din suc de sfeclă roșie. Reușește menținerea echilibrului electroliților din celulele pielii, reține moleculele de apă și nu permite scurgerea acestora prin membranele celulelor. În plus, betaina oferă pielii moliciune și netezire.

Glicirizinatul de potasiu – componentă naturală care se obține din lemnul dulce. Se folosește pentru hidratarea și tonifierea pielii. Hialuronatul se sodiu are efecte antioxidante, antiinflamatorii și de calmare.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „„Aur curat“ pentru îngrijirea pielii Mască aurie facială exfoliantă de curățare 130ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment