Balsam de par„Salvie blanda“, 250 g-MY FAMILY CARE

16,65 lei

Balsamul de păr „Salvie blândă” oferă părului netezime și flexibilitate, crește volumul. Părul dvs. primește un aspect îngrijit și o strălucire naturală.

200 în stoc

Descriere

Balsam de păr„Salvie blândă“, 250 g

Este părul dvs. predispus la a deveni gras? V-ați săturat de spălarea frecventă a acestuia? Șamponul și balsamul din noua serie ”Slavie blândă” vă vor ajuta să rezolvați această problemă! Extractele din plante medicinale acționează fin asupra pielii capului și a părului, redau acestuia un aspect aranjat și proaspăt. Combinați produslele pentru păr cu gelul de duș din aceiași serie și aroma fermecătoare și misterioasă de salvie vă va înveli din cap până în picioare!

Extracte din plante medicinale:

  • salvie – reglementează activitatea glandelor sebacee;
  • heřmánek – oferă pielii moliciune și părului finețe;
  • rozmarin – „revitalizează“ părul, îngrijește cu atenție de piele.

Uleiuri și vitamine

Balsamul conține ulei de jojoba

Salvia a fost folosită de-a lungul secolelor împotriva căderii părului și ca mijloc de sprijin al vindecării. Are capacitatea de a trezi bulbii de păr „adormiți” și de a opri căderea părului. Salvia este de asemenea un ajutor pentru bucle care se vor transforma imediat în fire grase și moi. Extractul din această plantă sprijină reglementarea activității glandelor sebacee. În afară de aceasta, salvia are un efect benefic și asupra pielii, care va deveni fermă și fină.

Mușețelul pare a fi cel mai îndrăgit mijloc popular pentru îngrijirea părului! Extractul din acest fruct este un balsam natural care oferă părului o hinețe neobișnuită și un aspect mătăsos. Întărește părul deteriorat, redă flexibilitatea, oferă o strălucire aurie.

Rozmarinul este o componentă importantă a produselor de îngrijire a părului. Această plantă cu o aromă puternic condimentată îmbunătățește circulația sanguină în pielea capului stimulând astfel creșterea părului. Părul deteriorat permanent de acțiunea negativă a aerului fierbinte și a ondulatorului încins va învia, va fi mai puternic și mai rezistent.

Uleiul de jojoba, care este parte a balsamului de păr, este un mijloc ideal de îngrijire a părului și a pielii! Înfășoară cu finețe părul, formează un film de protecție ușor, ajută la păstrarea umidității, hrănește și îngrijește de frumusețea corpului și sănătatea buclelor.

Vitamina B5 sau panthenolul, pe care am adăugat-o în șampon, luptă împotriva căderii părului și tratează uscăciunea și descuamarea scalpului. Uniformizează suprafața fiecărui fir de păr, face buclele mătăsoase și strălucitoare.

Îngrijirea „Salvie blândă“

Balsam de păr:

  • oferă părului netezime și flexibilitate crește volumul

OFERĂ PĂRULUI UN ASPECT ÎNGRIJIT ȘI O STRĂLUCIRE

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam de par„Salvie blanda“, 250 g-MY FAMILY CARE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment