Balsam pentru buze,19g-Fucoidan

29,30 lei

 Balsam pentru buze uscate Fucoidan

200 în stoc

Descriere

Pentru sărutări blânde

 Balsam pentru buze uscate Fucoidan

 Versiunea de călătorie: ambalaj compact mereu la îndemână

 Bonus: emoliere eficientă maximă a celor mai dure părți ale pielii

– înmoaie bine buzele și orice alte părți dure ale pielii

Balsamul poate fi folosit nu doar pentru buze.Va functiona excelent pe orice parti uscate si dure ale pielii.O cantitate mica de balsam poate reda moliciunea si finetea chiar coatelor sau talpilor.

În perioada răcoroasă pielea fină a buzelor are nevoie de o protecție crescută. Acțiunea vântului și a răcorii provoacă uscarea și exfolierea pielii buzelor.

Balsamul de emoliere Fucoidan joacă rolul unei bariere sigure între acțiunea dăunătoare a mediului înconjurător și pielea subțire a buzelor. Componentele de hidratare și hrănire completează în mod ideal efectul de întinerire al fucozei.

Untul de Shea are efecte de protecție și hidratare impozante. Acizii grași din compoziția acestuia protejează pielea împotriva deshidratării. O altă componentă importantă a untului de Shea sunt karisterolii – substanțe cu efecte de regenerare.

Alantoina este ideală pentru vindecarea țesutului, această substanță sprijină regenerarea rapidă a celulelor pielii. Produsele cosmetice cu alantoină sunt recomandate pentru pielea expusă acțiunilor externe nefavorabile, cum ar fi radiațiile solare directe, vântul, înghețul.

Filtrul UV este necesar pentru pielea fină a buzelor. Protejează împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare, previne îmbătrânirea prematură în legătură cu expunerea activă la soare.

Balsamul Fucoidan poate fi folosit nu doar pentru buze. Va funcționa excelent pe orice părți uscate și dure ale pielii. O cantitate mică de balsam poate reda moliciunea și finețea chiar coatelor sau tălpilor.

Datorită ambalajului compact balsamul poate fi mereu la îndemână.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam pentru buze,19g-Fucoidan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment