Buster-tonic pentru hidratare,120g-PHYTO CODE

47,30 lei

Poate fi utilizat ca produs independent pentru îngrijirea tenului

Pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil

Tonifiere + îngrijire

Buster-tonic pentru hidratare nu conține parabeni nici alcool, ceea ce înseamnă că acționează asupra pielii cu grijă și eficiență maximă. Produsul nu lasă în urmă un film lipicios și nici senzația de tensionare.

200 în stoc

Categories: , , , SKU: 15206

Descriere

Buster-tonic pentru hidratare

 Poate fi utilizat ca produs independent pentru îngrijirea tenului

Pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil

Tonifiere + îngrijire

3 secunde pentru transformare

Efect de hidratare instantaneu:

Este demonstrat din punct de vedere științific, că la un minut după spălare, nivelul de hidratare al tenului se reduce cu 50% și începe îmbătrânirea celulelor. Prin faptul că pe parcursul primelor secunde după curățare aplicăm apa tonică pe ten, vom reface învelișul hidro-lipidic al pielii și vom evita deshidratarea.

Cuvântul englez „boost” înseamnă în traducere „întărire”, „fortificare”. Aceasta este sarcina principală a boosterului. În acest caz boosterul acționează împreună cu apa tonică și crește eficiența acesteia. Acesta se deosebește de mijloacele obișnuite pentru îngrijirea tenului prin compoziția care conține o concentrație înaltă de componente active.

Buster-tonic pentru hidratare conține o concentrație înaltă de aminoacizi. Aceasta stimulează capacitatea pielii de menținere a umidității, calmează și tonifiază pielea fină, sensibilă, predispusă la uscare.

Buster-tonic se aplică pe ten imediat după spălare. În conformitate cu „teoria hidratării instantanee”, după curățarea pielii are log lărgirea porilor care vor absorbi mai multe componente active și produse cosmetice, din acest motiv apa tonică trebuie aplicată cel târziu 30 de secunde după spălare.

În cazul în care vom rata acest timp, vom pierde 50% de hidratare și va avea loc demararea procesului de îmbătrânire a celulelor.

Sfat: dacă doriți să economisiți timp, deschideți o sticluță de apă tonică și așezați sticluța lângă dvs.

 Buster-tonic pentru hidratare Phyto Code

 Curățare + extra hidratare + efect anti-aging

 Componente active:

Complex eficient din 11 aminoacizi → hidratare naturală la nivel celular

Hialuronat de sodiu → flexibilitate a pielii

Extract din frunze de salvie  → calmează pielea iritată și deteriorată, redă tonusul acesteia, luptă împotriva îmbătrânirii

Peste 98% componente naturale

Fără parabeni! Fără alcool!

Buster-tonic pentru hidratare nu conține parabeni nici alcool, ceea ce înseamnă că acționează asupra pielii cu grijă și eficiență maximă. Produsul nu lasă în urmă un film lipicios și nici senzația de tensionare.

Componentele active principale ale apei tonice de hidratare booster Phyto Code sunt: un complex din 11 aminoacizi, hialuronat de sodiu și extract din salvie.

Majoritatea aminoacizilor este prezentă în factorul de hidratare natural al pielii (NMF – Natural Moisturizing Factor), care protejează în mod natural împotriva pierderii hidratării și este un hidratant „fiziologic”.

Fiecare din cei 11 aminoacizi care sunt conținute de apa tonică booster, este concentrat pe decelerarea procesului de îmbătrânire și reprezintă o componentă puternică de hidratare și hrănire.

Una dintre componentele principale ale produsului nou Phyto Code este HIALURONATUL DE SODIU –un derivat al acidului hialuronic:

– acționează asemenea acidului, care este denumit „steaua cu 1000 de fani”: 1 moleculă de hialuronat de sodiu atrage 1000 molecule de apă;

– formează pe piele un film ușor care absoarbe în mod activ umiditate din aer, crează efectul de „hidratare suplimentară” și elimină evaporarea apei;

– îmbunătățește turgescența pielii, o face mai netedă.

Hialuronatul de sodiu cu greutate moleculară mai mic, care este conținut în buster-tonic pentru hidratare Phyto Code, are capacitatea de a pătrunde ușor în țesuturi, motiv pentru care acționează la maximum din interior asupra fiecărei celule.

Hialuronatul de sodiu de acest tip acționează în câteva direcții:

  • Efect de hidratare;
  • Efect de stimulare;
  • Lupta cu ridurile;
  • Impulsionarea activității fibroplastelor;
  • Accelerează furnizarea de substanțe nutritive în piele.

EXTRACTUL DIN FRUNZE DE SALVIE conține o cantitate mare de microelemente prețioase. Componentele active ale extractului tonifiază, hidratează în  mod grijuliu și clamează tenul iritat și deteriorat. Luptă împotriva procesului de îmbătrânire a pielii, o curăță, sprijină lupta împotriva tenului gras și problematic.

Noul produs Phyto Code poate fi utilizat atât în mod individual pentru îngrijirea tenului cât și în combinație cu alte produse din aceiași serie.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buster-tonic pentru hidratare,120g-PHYTO CODE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment