Crema activa cu ginseng pentru corp,200g-HAINAN TAO

64,80 lei

Crema luxoasă din seria Hainan Tao este îmbogățită cu ulei și extracte naturale. Datorită compoziției sale bogate întărește bine pielea, menține echilibrul de hidratare, întinerește, îmbunătățește flexibilitatea și turgescența.

 

200 în stoc

Descriere

Îngrijire perfectă a corpului dvs

Creme de corp Hainan Tao:textură fină….compoziție bogată…îngrijire atentă…

Începe îngrijirea deplină a corpului cu noile creme Hainan Tao de la TianDe. Noile produse de îngrijire a tenului au o compoziție bogată, o textură deasă dar fină care se topește pe piele, satură pielea cu componente importante și oferă o hrănire și hidratare corespunzătoare.

Complex natural de întinerire

 Cremă activă cu ginseng pentru corp

  • întărește pielea, menține echilibrul de hidratare a pielii
  • întinerește, îmbunătățește flexibilitatea și turgescența

Ginseng în compoziția cremei:

  • sprijină refacerea pielii
  • normalizează echilibrul umidității pielii și o protejează împotriva deshidratării
  • îmbunătățește circulația sanguină
  • hrănește și întinerește pielea

Cremă activă cu ginseng pentru corp

Crema luxoasă din seria Hainan Tao este îmbogățită cu ulei și extracte naturale. Datorită compoziției sale bogate întărește bine pielea, menține echilibrul de hidratare, întinerește, îmbunătățește flexibilitatea și turgescența.

Baza produsului este ginsengul. În Orient această plantă este denumită „rărăcina vieții”. Datorită efectelor sale de vindecare și întinerire este folosită în cosmetologie de mii de ani.

Ginsengul conține din belșug substanțe minerale, vitamine E și C.

Ginsengul din compoziția cremei sprijină refacerea activă a pielii, normalizează echilibrul de umiditate a pielii și o protejează împotriva deshidratării. Apa este foarte importantă pentru pielea noastră iar în caz de insuficiență apare îmbătrânirea rapidă și pierderea flexibilității, fermității și a frumuseții. Ginsengul asigură o hrănire bună a pielii și are efecte de întinerire puternice.

În caz de folosire regulată a cremei, pielea dvs. va deveni mai fină, netedă, întinsă și proaspătă.

Cremele de corp Hainan Tao sunt îmbogățite cu uleiuri și extracte naturale ceea ce intensifică efectele acestora.

În compoziția cremelor se află componenta populară și eficientă a multor produse cosmetice – vitamina E. Stimulează procesul de refacere a pielii, îmbunătățește circulația sanguină și hidratează în profunzime, protejează pielea împotriva fotoîmbătrânirii provocate de razele ultraviolete, previne apariția petelor pigmentate.

Untul de Shea este unul dintre cele mai scumpe uleiuri cosmetice care au în special proprietăți de emoliere, hidratare, protecție și regenerare. Untul de Shea încetinește îmbătrânirea pielii, protejează împotriva deshidratării, împotriva acțiunilor dăunătoare ale mediului înconjurător.

Trehaloza din compoziția produselor menține hidratarea pielii, protejează pielea împotriva acțiunilor agresive ale mediului înconjurător, sprijină refacerea pielii.

Înainte de aplicarea cremei de corp se recomandă curățarea corpului cu sare Hainan Tao. Folosirea complexă a produselor crește eficiența îngrijirii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema activa cu ginseng pentru corp,200g-HAINAN TAO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment