CREMA DE CORP PLASTURE LICHID 120g

53,10 lei

 

Folosiți crema de corp „Plasture lichis“, în cazul în care:

 

aveți un stil de viață activ aveți un stil de viață sedentar
Mai rapid, mai puternic și mai bun! La un astfel de angajament, organismul se consumă repede. Articulațiile sunt solicitate la limita posibilităților și au nevoie de sprijin! În cazul unei șederi îndelungate, genunchiul este îndoit într-o poziție și rotula este strâns apăsată spre articulație. O astfel de apăsare în combinație cu mișcare insuficientă conduce la o alimentare insuficientă a suprafeței articulației.
Crema de corp „Plasture lichid” este ideală în cazul unei solicitări fizice excesive. Crema de corp „Plasture lichid“ este recomandată pentru compensarea unei insuficiențe de mișcare.
Are o acțiune benefică în cazul unui disconfort în zona articulațiilor. Are un efect de încălzire care se reface la acțiunea căldurii uscate.

 

199 în stoc

Categories: , , SKU: 34413

Descriere

Crema de corp „Plasture lichid“ de la TianDe este recomandat atât pentru iubitorii de antrenamente active, atât persoanelor care preferă o canapea față de sala de forță (sau este sortit a avea un stil de viață sedentar din cauza profesiei). Datorită compoziției de substanțe active, crema are un efect de încălzire. Crema de corp „Plasture lichid” este recomandată pentru o activitate fizică intensă în care sistemul locomotor este supus unei activități lungi și obositoare, de exemplu antrenamentul în sala de forță. Folosirea cremei înainte de antrenament sprijină eliminarea disconfortului din zona articulațiilor în urma unui antrenament solicitant.

 

În cazul unui mod de viață sedentar, în primul rând este necesar pentru noi „a pune sângele în mișcare” în organism. Aceasta este posibil prin efectul de încălzire al cremei, care sprijină alimentarea articulațiilor cu sânge. Acest lucru permite compensarea lipsei de mișcare și îndepărtarea senzației de disconfort

Cele mai eficiente componente pentru articulații, puternice de la natură

 

 Extracte                                                                     Uleiuri

Propolis Brad
Piper de cayenne Scorțișoară
Iarbă mare Cuișoare
Gheara diavolului

((Harpagophytum procumbens)

Măslin

 

+ camfor

+ mentol

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREMA DE CORP PLASTURE LICHID 120g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment