Cremă de mâini Goji Shambala 80 ml

21,20 lei

 

Cremă de mâini Goji Shambala – pentru o pie

Senzația mâinilor frumoase și îngrijit

– Hidratează pielea în mod activ.

– Îndepărtează senzația de tensiune.

– Asigură moliciune, prospețime și confort.

le tânără și fină

200 în stoc

Categories: , SKU: 44909

Descriere

Pentru ca mâinile dvs. să nu desconspire vârsta, trebuie să le acordați o îngrijire periodică. Pielea mâinilor este la fel de importantă ca pielea feței. Este supusă îmbătrânirii. Și dacă acordăm atenție feței ar trebui să avem grijă și de pielea mâinilor.

 

Studiile au demonstrant faptul că pielea mâinilor îmbătrânește mai repede. Care este motivul? În primul rând datorită structurii lor. Diferit de față, pielea mâinilor conține o cantitate minimă de glande sebacee care formează un strat natural de protecție. Spălatul, curățenia, spălarea vaselor, soarele și vântul perturbează bariera hidrolipidică a pielii mâinilor, aceasta începe să se usuce și să se exfolieze, ceea ce conduce la o îmbătrânire prematură și la apariția petelor pigmentate. Primele semne de îmbătrânire pot apărea deja la 25 de ani. Pentru stoparwa acestui proces nu este necesară multă energie și timp. Regula principală este protejarea mâinilor împotriva substanțelor chimice și a temperaturilor scăzute. Pentru aceasta avem mănuși. Mănuși din cauciuc pentru curățenie și calde pentru perioadele reci ale anului.

 

A doua regulă este folosirea din belșug a cremei de mâini. Nu uitați folosirea acesteia după spălarea mâinilor și înainte de culcare. După vârsta de 25 de ani folosiți produse care conțin componente de întinerire. Noutatea noastră – crema de la TianDe „Goji Shambala” din seria preferată de produse exotice Asian Beauty este tocmai una potrivită.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de mâini Goji Shambala 80 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment