CREMĂ DE ZI CU EFECT DE ÎNTINERIRE,30g-Marine Collagen

138,60 lei

Începând de la vârsta de 35 de ani, pielea feţei are nevoie de îngrijire profundă. De aceea, Rejuvenating Cream Day facial din linia Marine Collagen conţine un complex de ingrediente active care menţin ridicată capacitatea funcţională a celulelor, activează procesele de reînnoire şi de regenerare a pielii. Să nu uităm că efectul unui produs de ingrijire a pielii poate fi evaluat la sfârşitul ciclului complet de reânnoire a pielii, care dureaza de la 60 la 80 de zile la 40 de ani, adică după 2-3 luni de utilizare continuă a cremei.

Principalele ingrediente  din cremă  sunt:  colagen marin  şi acid hialuronic,  squalane, ulei din seminţe de Jojoba (Simmondsia chinensis), extract de alge, vitamina E (tocoferol), pulberea de perlă şi Arbutinul

(Potrivită pentru toate tipurile de piele, începând de la 35 de ani)

Descriere

(Potrivită pentru toate tipurile de piele, începând de la 35 de ani)

Începând de la vârsta de 35 de ani, pielea feţei are nevoie de îngrijire profundă. De aceea, Rejuvenating Cream Day facial din linia Marine Collagen conţine un complex de ingrediente active care menţin ridicată capacitatea funcţională a celulelor, activează procesele de reînnoire şi de regenerare a pielii. Să nu uităm că efectul unui produs de ingrijire a pielii poate fi evaluat la sfârşitul ciclului complet de reânnoire a pielii, care dureaza de la 60 la 80 de zile la 40 de ani, adică după 2-3 luni de utilizare continuă a cremei.

Principalele ingrediente  din cremă  sunt:  colagen marin  şi acid hialuronic,  squalane, ulei din seminţe de Jojoba (Simmondsia chinensis), extract de alge, vitamina E (tocoferol), pulberea de perlă şi Arbutinul. Squalene (de la termenul latin „Squalus,” care înseamnă „rechin”) este o hidrocarbură nesaturată  care poate să producă  oxigen prin combinarea cu apă. S-au efectuat numeroase cercetări asupra proprietăţilor acestei substante şi s-a tras concluzia că este un purtător excelent de oxigen. Ulei din seminţe de  Jojoba (Simmondsia chinensis). Uleiul de jojoba conţine diferite tipuri de tocoferoli bogaţi în vitamina E, despre care se ştie că este benefică pentru sănătatea pielii, are proprietăţi antioxidante şi protejează de daunele produse de efectele radicalilor liberi.Antiinflamator, uleiul de jojoba reduce cu succes umflăturile dureroase sau roşeaţa pielii, iar asemănarea lui structurală foarte apropiată de sebumul uman produs de glandele sebacee de pe pielea corpului nostru îl face să fie un foarte bun emolient. Este uşor absorbit în piele şi nu creează acea senzaţie de gras. Proprietăţile sale emoliente îl recomandă a fi folosit pentru tenurile cu piele uscată sau îmbătrânită. Datorită faptul că nu este un ulei gras şi că este în acelaşi timp un antiseptic natural, este folosit cu succes  în tratamentul acneei. El curăţă şi hrăneşte pielea în acelaşi timp. În plus este noncomedogenic şi hipoalergic ceea ce înseamnă că nu va înfunda porii şi nu va determina apariţia reacţiilor alergice. Nu este iritant, poate  fi folosit chiar şi pe pielea sensibilă din jurul ochilor.

Vitamina E (tocoferol) este „vitamina tinereţii pielii”:

-permite pielii să redevină tânără, hrăneşte, hidratează,regenerează şi întăreşte bariera epidermei;

-eliberează celulele de efectul radicalilor liberi, astfel încetinişte procesele de îmbătrânire;

-face pielea mai rezistentă la expunerea la razele UV;

-Oferă hidratare profundă pielii

-Stimulează recuperarea structurii pielii, procesul de producere a noi celule.

-Reduce edemele şi cercurile întunecate de sub ochi.

Pudra de perlă  este un ingredient  scump  –  este nevoie de 12 ani pentru o perlă naturală să crească la dimensiunea unui bob de mazăre!

Arbutin (obţinut din frunze de Bearberry-strugurii ursului şi rădăcină de lemn dulce) este folosit ca un agent pentru decolorarea pielii.

  • încetineşte sinteza melaninei şi datorită acestui fapt are efect de albire;
  • protejează pielea de radicalii liberi.

Acizii graşi  saturaţi  redau pielii  umiditatea,  împrospătează şi tonifică.  • Stimulează sinteza colagenului,netezesc ridurile fine, redau pielii elasticitatea. • Protejează împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Mod de utilizare: Aplicaţi o cantitate mică  de cremă pe  faţa  curăţată şi gât cu mişcări circulare atente, cu excepţia regiunii  din jurul ochilor.

Rezultat: Aspectul pielii şi starea sunt îmbunătăţite, semnele legate de vârstă sunt diminuate.

Ce este colagenul? Este un tip de proteină multifunctională care se găseşte atât în corpul animalelor cât şi al oamenilor, fiind cea mai răspândită proteină din corpul umanEl este resposabil pentru felul  în care arată pielea. Absenţa sau scăderea nivelului acestuia din piele duce la formarea ridurilor care acompaniaza vârsta.

Este posibil să compensăm acest deficit de colagen în piele, cu ajutorul produselor cosmetice din linia MARINE COLAGEN. Colagenul marin este ingredientul lor principal, a cărui structură este foarte apropiată de colagenul uman.  Sursele de colagen marin pentru produsele cosmetice din linia de Colagen Marin  sunt Hydrolyzed Gadidae Protein (Gadidae este o familie de peşti) şi Mytilus Edulis byssus (Mytilus Edulis este o specie de midii).   Mytilus Edulis  trăieşte în zonele stâncoase de coastă.  Deoarece în aceste zone forţa valurilor care lovesc stâncile este deosebit de mare, scoica prezintă o adaptare interesantă care îi permite fixarea de stânci. Este vorba de prezenţa unei glande localizate în masa piciorului. Această glandă secretă o substanţă numită bissus cu aspect de fire lungi cu care scoica se prinde de stânci sau de alte obiecte din apă. Substanţa este constituită din două proteine ce sunt asemănătoare cu serina şi fibroina din firul de mătase. Ea este secretată în glanda bissogenă şi apoi este trasă în fire. Aceste fire se întăresc când vin în contact cu apa.Astăzi, byssus este un produs rar şi scump.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREMĂ DE ZI CU EFECT DE ÎNTINERIRE,30g-Marine Collagen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment

Ați putea dori, de asemenea…