Crema pentru corp bogata în alge marine,200g-HAINAN TAO

64,80 lei

Cremă pentru corp bogată în alge marine Hainan Tao, îmbogățită cu uleiuri și extracte naturale, hidratează în mod perfect și reface pielea uscată, o satură cu vitamine și microelemente, oferă finețe și flexibilitate.

Baza produsului sunt două tipuri de alge marine: extract din alge marine roșii și extract din alge brune Mozuku.

 

200 în stoc

Descriere

Îngrijire perfectă a corpului dvs.!

Creme de corp Hainan Tao:textură fină….compoziție bogată…îngrijire atentă…

Începe îngrijirea deplină a corpului cu noile creme Hainan Tao de la TianDe. Noile produse de îngrijire a tenului au o compoziție bogată, o textură deasă dar fină care se topește pe piele, satură pielea cu componente importante și oferă o hrănire și hidratare corespunzătoare.

Complex natural de hidratare

 Cremă pentru corp bogată în alge marine

 • hidratează și reface pielea uscată
 • satură cu vitamine și microelemente
 • oferă moliciune și flexibilitateCremă pentru corp bogată în alge marine Hainan Tao, îmbogățită cu uleiuri și extracte naturale, hidratează în mod perfect și reface pielea uscată, o satură cu vitamine și microelemente, oferă finețe și flexibilitate.Baza produsului sunt două tipuri de alge marine: extract din alge marine roșii și extract din alge brune Mozuku.Algele marine ocupă unul din locurile de frunte între componentele care sunt benefice pielii. Conține o doză mare de aminoacizi, macro și microelemente, vitamine, acizi grași polinesaturați omega 3 și altele.

  Extractul din alge marine roșii formează un film subțire pe piele care menține umiditate, oferă netezime și flexibilitate. Extractul are efecte antibacteriene, sprijină vindecarea rănilor și a  inflamațiilor pielii.

  Folosiți crema de corp bogată Hainan Tao și veți simți imediat efectul după prima aplicare. Pielea devine fermă, frumoasă și strălucește cu adevărat din interior!

 • Cremele de corp Hainan Tao sunt îmbogățite cu uleiuri și extracte naturale ceea ce intensifică efectele acestora.În compoziția cremelor se află componenta populară și eficientă a multor produse cosmetice – vitamina E. Stimulează procesul de refacere a pielii, îmbunătățește circulația sanguină și hidratează în profunzime, protejează pielea împotriva fotoîmbătrânirii provocate de razele ultraviolete, previne apariția petelor pigmentate.Untul de Shea este unul dintre cele mai scumpe uleiuri cosmetice care au în special proprietăți de emoliere, hidratare, protecție și regenerare. Untul de Shea încetinește îmbătrânirea pielii, protejează împotriva deshidratării, împotriva acțiunilor dăunătoare ale mediului înconjurător.

  Trehaloza din compoziția produselor menține hidratarea pielii, protejează pielea împotriva acțiunilor agresive ale mediului înconjurător, sprijină refacerea pielii.

  Înainte de aplicarea cremei de corp se recomandă curățarea corpului cu sare Hainan Tao. Folosirea complexă a produselor crește eficiența îngrijirii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema pentru corp bogata în alge marine,200g-HAINAN TAO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment