Crema pentru fata cu cordyceps si salvie, 50g-PHYTO CODE

60,80 lei

Seria Phyto Code aparține „cosmeticii verzi” care ajută la menținerea unui aspect tineresc al tenului feței.

Cauza principală a îmbătrânirii premature a celulelor este influența negativă a mediului înconjurător, în special a radiațiilor înșelătoare ultraviolete, care dăunează permanent pielii. Acest proces se numește fotoîmbătrânire.

 

200 în stoc

Categories: , , , SKU: 15203

Descriere

Cremă pentru față cu cordyceps și salvie

Îngrijire împotriva îmbătrânirii pielii + protecție dublă:
împotriva radiațiilor UVB + UVA

• Extractul din cordyceps sau Cordyceps sinensis → protecție împotriva radicalilor liberi și a influențelor negative ale mediului înconjurător
• Extractul din salvie → sursă de fitoestrogeni ce prelungesc procesul de întinerire a celulelor
• Extractul din frunze de Camellia → oferă protecție antioxidantă, are efect antibacterian
• Acidul hialuronic → hidratare, menținerea elasticității pielii
• Alantoina → dedurizare, eliminare a exfolierii pielii

Nu conține parabeni și coloranți.

Comentarii:

Seria Phyto Code aparține „cosmeticii verzi” care ajută la menținerea unui aspect tineresc al tenului feței.

Cauza principală a îmbătrânirii premature a celulelor este influența negativă a mediului înconjurător, în special a radiațiilor înșelătoare ultraviolete, care dăunează permanent pielii. Acest proces se numește fotoîmbătrânire.

Protecția pielii împotriva soarelui este necesară nu doar vara, dar și în orice altă perioadă a anului: radiațiile înșelătoare ultraviolete sunt active și iarna.

Cremă pentru față cu cordyceps și salvie reușește să rețină până la 85% din radiațiile UV. Factorul de protecție înalt, de sută la sută, este de nelipsit în cazul șederii pe plajă sau la munte. Există produse de bronzare specializate care însă împiedică producerea vitaminei D și nu sunt destinate uzului zilnic.

Filtrele UV conținute în compoziția cremei ce absoarbe radiațiile UV și împiedică pătrunderea acestora în piele, protejând astfel membranele celulelor pielii împotriva deteriorării, previn pigmentarea și pierderea elasticității.

Filtrele UV conținute în crema de zi Phyto Code protejează tenul concomitent împotriva a două spectre de radiații – A și B. Întregul spectru de radiații ultraviolete este împărțit imaginar în trei tipuri: UVA, UVB și UVC. Radiațiile spectrului C nu pătrund la noi, sunt absorbite de vârsta de ozon. Dar este necesară protecția pielii împotriva radiațiilor B și A.
Radiațiile UVB, primite în doze mai mici, produc bronzare, în doze mai mari provoacă insolație. UVA acționează mai înșelător – la momentul dat nu lasă urme vizibile, dar tocmai prin faptul că pătrund adânc în stratul pielii, provoacă în timp apariția petelor pigmentate, a semnelor din naștere, a pistruilor, pielea pierde elasticitatea și catifelarea sa, se usucă și se durizează, îmbătrânește.

Crema conține filtre UV naturale și sintetice:

Octinoxate și extractul din frunze de Camellia protejează împotriva acțiunii radiației UVB;
Osybenzone protejează împotriva radiațiilor UVB și UVA.

Crema de zi Phyto Code protejează pielea nu doar împotriva radiațiilor ultraviolete dar și împotriva influenței negative a radicalilor liberi care aparțin cauzelor îmbătrânirii acesteia. Complexul antioxidant bogat cu cordyceps protejează celulele împotriva deteriorării, menținând astfel o piele elastică.

Compoziția cremei este îmbogățită cu extract din salvie – sursă de fitoestrogeni, care sprijină un aspect tineresc al pielii și împiedică apariția ridurilor.

Acidul hialuronic, care se regăsește în compoziția cremei, hidratează celulele, oferă pielii elasticitate, alantoina o catifelează, calmează iritarea și elimină exfolierea.

Crema este recomandată pentru folosirea de zi și de noapte.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema pentru fata cu cordyceps si salvie, 50g-PHYTO CODE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment