Crema pentru fata cu ulei de argan,50g-PHYTO CODE

60,80 lei

Cremă pentru față cu ulei de argan reține 85 % din radiațiile UV. Mai mult, produsul menține nivelul natural de hidratare a tenului, împiedică uscarea acestuia, tensionarea, exfolierea. Produsul întărește funcția de barieră a pielii în caz de stres, condiții ecologice nefavorabile și împiedică apariția ridurilor.

200 în stoc

Categories: , , , SKU: 15202

Descriere

Cremă pentru față cu ulei de argan

Îngrijire împotriva îmbătrânirii pielii + protecție dublă împotriva radiațiilor ultraviolete: împotriva radiațiilor UVB + UVA

Componentele active:

  • extractul din frunze de Camellia → oferă protecție antioxidantă, are efect antibacterian
  • extract din cordyceps → protecție împotriva radicalilor liberi și a influențelor megative ale mediului înconjurător
  • uleiul de argan → împiedică îmbătrânirea celulelor
  • uleiul de cocos → hrănire și catifelare a pielii
  • acidul hialuronic → hidratare, menținere a elasticității pielii
  • lactoza → protecție împotriva deshidratării

Cremă pentru față cu ulei de argan reține 85 % din radiațiile UV. Mai mult, produsul menține nivelul natural de hidratare a tenului, împiedică uscarea acestuia, tensionarea, exfolierea. Produsul întărește funcția de barieră a pielii în caz de stres, condiții ecologice nefavorabile și împiedică apariția ridurilor.

Componentele active:

Uleiul de argan est probabil cel mai scump și cel mai rar ulei din lume, este denumit „aurul lichid”. Pomul de argan crește pe suprafața pământului doar într-un singur loc – în sud-vestul Marocului și face fructe o dată la doi ani. Planta a reușit adaptarea la soarele dogoritor și la absența umezelii – pentru căutarea apei, rădăcinile acesteia pătrund în nisip la o adâncime de până la 30 de metri. Pentru supraviețuirea în aceste condiții neospitaliere, planta a câștigat proprietăți unice: uleiul de argan are o compoziție unică și efectul acestuia asupra pielii este ca un strop de apă de izvor pentru un călător obosit în pustia marocană.

 Raritatea uleiului de argan este amplificată și de efortul depus pentru obținerea acestuia, în special complexul bogat de componente active: uleiul este compus din 80% din acizi grași saturați Omega 6, care împiedică îmbătrânirea celulelor de piele, conține vitaminele A, F, E și antioxidanți naturali – tocoferoli și polifenoli. Uleiul de argan hrănește și reface stratul hidrolipidic al pielii și o întinerește.

Extractul din cordyceps protejează tenul împotriva influențelor distrugătoare ale radicalilor liberi și ale altor factori negative ai mediului înconjurător. Extractul are efect de tonifiere și întinerire, crește vitalitatea celulelor.

Extractul din frunze de Camellia (ceai alb) este un absorbant natural de radiații UV, protejează pielea împotriva acțiunii negative a radiațiilor solare, are proprietăți antioxidante, tonifiază pielea.

Uleiul de cocos hrănește, netezește și hidratează pielea, formează un film de protecție, menține pe termen lung o balanță optimă a umidității în tenul feței uscat, exfoliat, durizat și obosit.

Acidul hialuronic este cel mai bun mijloc natural de hidratare care leagă și menține umiditatea în celule, păstrând astfel elasticitatea pielii.

Lactoza este componentă a factorului natural de hidratare a pielii (NMF). Lactoza are capacitatea de a atrage și reține moleculele de apă, ceea ce produce în straturile de suprafață ale pielii o „pernă” de apă, care protejează pielea împotriva deshidratării

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema pentru fata cu ulei de argan,50g-PHYTO CODE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment