Crema revitalizanta anti-aging pentru fata 55g-FUCOIDAN

81,90 lei

 Cremă revitalizantă anti-aging pentru față Fucoidan de la TianDe sprijină reducerea ridurilor existente și previne apariție ridurilor noi.

200 în stoc

Categories: , , , , SKU: 15603

Descriere

O altă etapă necesară a îngrijirii complexe a pielii este hrănirea și hidratarea intensă.

Textură de topire ușoară: produs„2 în 1“ cremă de zi + de noapte

 Cremă revitalizantă anti-aging pentru față Fucoidan de la TianDe sprijină reducerea ridurilor existente și previne apariție ridurilor noi.

Datorită fucoidanului și a substanțelor suplimentare are proprietăți de hrănire și hidratare excelente. Este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă și solicitată.

Beta-glucanul este substanța ce se obține din proteinele de grâu și ovăz. Crește semnificativ activitatea celulelor sistemului imunitar, pielea devine mai fermă și netedă. Beta-glucanul acționează și ca un filtru natural antioxidant pentru piele, protejează pielea împotriva acțiunilor dăunătoare ale mediului înconjurător. Celulele sistemului imunitar stimulate de acesta distrug bacteriile și celulele moarte la suprafața pielii.

Hialuronatul de sodiu hidratează eficient pielea, formează la suprafață un strat de protecție și sprijină menținerea umidității. Sprijină flexibilitatea pielii și previne apariția ridurilor.

Panthenolul este un produs regenerant excelent care îngrijește cu atenție de piele. Este de fapt o vitamină din grupa B. La contact cu pielea se transformă în acid pantotenic. Vindecă perfect pielea și oferă finețe și catifelare.

Vitamina E este un ajutor de neînlocuit în lupta pentru o piele tânără. Luptă activ împotriva ridurilor și previne formarea ridurilor noi.

Betaina este un aminoacid care se obține din sucul de sfeclă roșie. Menține echilibrul electroliților în celulele pielii, reține moleculele de apă și previne scurgerea acestora prin membranele celulelor. În plus, betaina catifelează și netezește pielea.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema revitalizanta anti-aging pentru fata 55g-FUCOIDAN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment