Deodorant spray de corp „Alunit natural și salvie”

48,51 lei

NU ESTE PERICULOS PENTRU SĂNĂTATE

Deodorizează pielea fără a afecta funcția glandelor sudoripare – în comparație cu deodoranții clasici, care conțin săruri de aluminiu.

200 în stoc

Category: SKU: 30115

Descriere

Deodorant spray de corp „Alunit natural și salvie”

NU ESTE PERICULOS PENTRU SĂNĂTATE

Deodorizează pielea fără a afecta funcția glandelor sudoripare – în comparație cu deodoranții clasici, care conțin săruri de aluminiu.

Eliminarea transpirației este un proces fiziologic natural al unui organism sănătos. Transpirația reglează schimbul de substanțe privind sarea și apa din organism, asigură protecția împotriva supraîncălzirii. Marea parte a transpirației este formată în proporție de 99% din apă și în mod normal este fără miros.

Cauza mirosului neplăcut este urmare a reacției dintre transpirație și bacterii.

Multe persoane luptă împotriva umidității și a mirosului neplăcut cu ajutorul produselor antiperspirante.

În ce constă avantajul deodorantului spray „Alunit natural și salvie”?

 Deodorantul spray de corp „Alunit natural și salvie” deodorizează pielea fără a afecta funcția glandelor sudoripare. Nu conține săruri de aluminiu, alcool, parabeni nici coloranți. Nu este periculos pentru organism însă este foarte eficient. Componenta de bază a deodorantului spray este alunitul, un mineral de origine vulcanică, care distruge în mod garantat bacteriile. Particulele de alunit nu înfundă glandele sebacee dar opresc transpirația. Produsul deodorizează pielea fără a afecta funcția glandelor sudoripare.

Compozitie:

Alunitul are un efect antibacterian natural. Distruge bacteriile care sunt cauza apariției mirosului neplăcut, asigură prospețime timp de peste 24 de ore. Alunitul calmează pielea și reduce considerabil mâncărimea. Alunitul are influență asupra eliminării naturale a sebumului și reduce transpirația. Alunitul este hipoalergenic.

Zincul sprijină vindecarea rapidă a rănilor, reduce manifestările reacțiilor alergice, tratează dermatozele, acneele, ajută la înnoirea pielii, produce așa zisele fibre de colagen. Reglează de asemenea eliminarea grăsimii pielii, fapt ce face ca zincul să fie inclus în multe produse cosmetice și medicamente.

Extractul din salvie oprește procesele inflamatorii din piele, tonifiază pielea și oferă acesteia prospețime. Extractul are efect antifungic, prelungește senzația de curățenie și prospețime.

Acidul ursolic – sprijină exfolierea pielii și asigură o curățare consistentă a acesteia, tonifiază și oferă prospețime. Acidul are efect antifungic. Acidul permite salviei tratarea rănilor pe corp datorită proprietăților antiinflamatorii și antibacteriene.

Acidul carnosic – vindecă rănile pielii provocate de razele ultrafiolete și o protejează împotriva deteriorării ulterioare ca urmare a radiațiilor solare. Acidul protejează pielea de radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea pielii.

Flavonoidele – sunt compuși polifenolici care apără organismul (inclusiv pielea) împotriva îmbătrânirii, a cancerului și a altor boli provocate de deteriorarea celulelor.

Deodorantul spray de corp „Alunit natural și slavie” poate fi utilizat nu doar ca deodorant. Gama lui de folosire este largă datorită alunitului și altor componente active conținute în compoziția acestuia. Este recomandată folosirea după epilare prin îndepărtarea rănilor ușoare și a eventualelor leziuni. Alunitul calmează iritarea și asigură senzația de prospețime.

Acesta produce uscarea erupțiilor cutanate, previne iritarea pielii. Produsul calmează pielea corpului după înțepătura insectelor, arderea produsă de soare.

Produsul poate fi aplicat și pe tălpi și palme. Acesta limitează transpirația, oferă senzație de prospețime.

Deodorantul spray de corp „Alunit natural și salvie” este un spray de corp multifuncțional care nu înfundă porii, nu oprește eliminarea toxinelor din organism. Pielea se simte confortabil după folosirea sprayului. Produsul nu lasă urme pe îmbrăcăminte.

În afară de faptul că „Alunitul natural și salvia” asigură o deodorizare și calmare perfectă a pielii, oferă acesteia și o mireasmă fină și plăcută

Deodorantul spray de corp „Alunit natural și salvie” rezistă peste un an

În cazul primei experiențe cu deodorantul spray natural îl puteți utiliza câteva zile nu doar dimineața ci în funcție de nevoi. Primele zile de la încetarea folosirii produselor antiperspirante va avea loc o intensificare a transpirației.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deodorant spray de corp „Alunit natural și salvie””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment