Fitoceai pentru curățarea organismului pe bază de iarbă-mare

41,40 lei

Normalizează tractul gastro-intestinal, elimină în mod eficient toxinele din organism. Ceaiul nu numai că va goli la timp intestinul, dar, de asemenea, va asigura o activitate coordonată a tuturor organelor sistemului digestiv.

200 în stoc

Category: SKU: 123920

Descriere

Mod de utilizare:

Se administreaza ca un supliment dietetic, fiind o sursa bogată de acid glicirinic, flavonoide, taninuri și antrachinonă.

Se toarnă 200 ml de apă peste un pliculeț de ceai. Se infuzeaza 10-15 minute și se bea de 3 ori pe zi în timpul mselor principale ale zilei.

Contraindicații: Hipersensibilitate la unul dintre ingrediente, sarcină sau alăptare, predispoziție spre scaune diareice.

Cercetarea clinică:

A avut loc la Departamentul de Farmacognozie și Botanică Altai State University Medical sub conducerea doctorului EM Sanarova șidoctorului în științe medicale N. Shcherbakov. Conform studiilor s-a formulat următoarea concluzie „substanțele biologic active conținute în materialul vegetal al ceaiului, poate contribui la normalizarea tractului gastro-intestinal și asigură eliminareapunctuală a excrementelor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fitoceai pentru curățarea organismului pe bază de iarbă-mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment