Gel concentrat impotriva ridurilor pt pielea din juril ochilor,25g-FUCOIDAN

81,90 lei

Gel-concentrat împotriva ridurilor pentru pielea din jurul ochilor Fucoidan de la TianDe ajută la prelungirea aspectului ei tineresc.

200 în stoc

Categories: , , , , SKU: 15604

Descriere

Pielea pleoapelor este predispusă la apariția timpurie a ridurilor și necesită îngrijire permanentă. Gel-concentrat împotriva ridurilor pentru pielea din jurul ochilor Fucoidan de la TianDe ajută la prelungirea aspectului ei tineresc. Datorită conținutului bogat aceasta poate reface fermitatea pielii fine a pleoapelor, poate îndepărta ridurile fine și preveni apariția unora noi.

Fucoza stimulează celulele stem ale pielii și sprijină regenerarea țesuturilor. Acțiunea acesteia crește semnificativ în combinație cu alte componente active ale gelului.

Extractul de colagen este foarte folosit în cosmetologie datorită faptului că menține hidratarea pielii. Este un produs puternic în lupta împotriva ridurilor. Cu ajutorul acestuia se pot elimina schimbările legate de vârstă dar și preveni apariția unor schimbări noi. Este vorba despre o proteină de origine animală.

Vitamina E sprijină menținerea unui aspect tineresc al pielii. Luptă împotriva ridurilor și previne apariția ridurilor noi.

Uleiul de jojoba este diferit de toate celelalte uleiuri. Practic nici nu este un ulei, ci un eter de ceară complex care se aseamănă prin compoziție cu grăsimea cutanată naturală. Paradoxal, uleiul de jojoba sprijină lupta împotriva grăsimii excesive a pielii. Prin compoziția asemănătoare cu grăsimea cutanată naturală, uleiul poate „păcăli” și forța pielea să producă o cantitate mai mică de sebum natural care înfundă porii. Producția scade cu înaintarea în vârstă, pielea devine mată și uscată, apar ridurile. Prin folosirea uleiului de jojoba puteți oferi pielii a doua tinerețe. Este un produs multifuncțional care previne îmbătrânirea prematură, hidratează și catifelează.

Hialuronatul de sodiu este un produs hidratant universal. Sprijină flexibilitatea pielii și previne apariția ridurilor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel concentrat impotriva ridurilor pt pielea din juril ochilor,25g-FUCOIDAN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment