Gel de lipoliza pentru celulita,150g

49,50 lei

 

Masajul cu ajutorul gelului de lipoliză realizat în condiții domestice este asemănător cu procedura de criolipoliză realizată într-un salon cosmetic:

 • Demarează procesul de eliminare a stratului intermediar de grăsime. Din cauza răcirii locale, organismul este obligat să se încălzească în defavoarea țesuturilor de grăsime acumulate;
 • Crește tonusul pielii, elasticitatea și flexibilitatea;
 • Se îmbunătățește metabolismul, are loc curățarea resturilor și a toxinelor;
 • Se elimină senzația de greutate în picioare;
 • Sprijină prevenirea apariției striilor în cadrul pregătirii pentru sarcină.

200 în stoc

Descriere

Gel de lipoliză pentru celulită – „arma rece” împotriva „cojii de portocale”!

„A elimina” neplăcuta „piele de portocale” ajută „arma rece” de la TianDe – gelul de lipoliză pentru celulită cu crioefect. Prezența mentolului în compoziția produsului are un efect răcoritor asupra pielii. Prin aplicarea produsului în zonele afectate are loc o răcorire a țesutului, organismul are nevoie de încălzire și astfel provoacă o eliminare suplimentară de grăsime. Concomitent are loc o eliminare a surplusului de apă din piele, are loc o îmbunătățire a tonusului pielii și a metabolismului. Gelul cu efect de răcorire este o salvare reală pentru acele persoane care nu pot folosi „colegii cu sânge cald” datorită efectelor nedorite, din cauza unor arsuri ale pielii care provoacă suferință.

Componentele active ale gelului de lipoliză pentru celulită

Vom prescrie celulelor de grăsime o dietă pe bază de cafeină!

Sulful – o parte de nelipsit în „puzzle” structurii de colagenă

Cui pe cui: împotriva „cojii de portocale” – uleiuri de fructe citrice

Mentolul „congelează” grăsimea și îmbunătățește starea de spirit

Brazilia este liderul mondial al producției de cafea și Brazilia se mândrește cu cele mai frumoase fese ale femeilor. Primele semne de celulită apar la nivelul feselor, la femeile dim America latină deloc! Aceasta din cauză că nu doar că beau cafea dar și pentru că folosesc cafeaua și în cosmetică. Cofeina conținută în boabele de cafea are niște caracteristici unice pentru obținerea unei figuri subțiri. „Prescrie” celulelor de grăsime o „dietă”:

 • Activează procesul natural de lipoliză (eliminare de grăsimi) în scopul transformării acestora în energie → sprijină arderea grăsimilor;
 • Îmbunătățește alimentarea cu sânge și metabolismul → elimină efectele de stagnare în țesutul de grăsime subcutanat și elimină toxinele;
 • Acționează ca un drenaj (elimină surplusul de lichide din țesut) → sprijină reducerea tumefierilor.

Compoziția gelului de lipoliză pentru celulită conține patru dintre cele mai bogate surse naturale

de cofeină  deodată.Extract din cafea congoleză+Extract din ceai verde+Extract din semințe de guarană+Extract din nuci de kola

Pentru a scăpa de „coaja de portocale” va ajuta uleiul de portocală și lămâie din compoziția gelului. Datorită acizilor activi, uleiul din fructe citrice activează metabolismul, elimină resturile, toxinele și surplusul de lichide. Dacă uleiurile separat ajută la întinderea pielii, aroma acestora întărește întreg organismul. Aromaterapia sprijină îmbunătățirea stării de spirit și dispoziția emoțională, elimină stresul și oboseala.

Mentolul conținut în gelul de lipoliză joacă un rol de „componentă de răcorire”. La acționarea asupra receptorilor de răcoare ai pielii, provoacă la început contractarea vaselor, apoi dilatarea acestora, ceea ce duce la îmbunătățirea circuitului sanguin, se accelerează procesele de metabolism, are loc o eliminare masivă de endorfină (hormoni se fericire și bună dispoziție).

Masajul cu ajutorul gelului de lipoliză realizat în condiții domestice este asemănător cu procedura de criolipoliză realizată într-un salon cosmetic:

 • Demarează procesul de eliminare a stratului intermediar de grăsime. Din cauza răcirii locale, organismul este obligat să se încălzească în defavoarea țesuturilor de grăsime acumulate;
 • Crește tonusul pielii, elasticitatea și flexibilitatea;
 • Se îmbunătățește metabolismul, are loc curățarea resturilor și a toxinelor;
 • Se elimină senzația de greutate în picioare;
 • Sprijină prevenirea apariției striilor în cadrul pregătirii pentru sarcină.Gelul de lipoliză pentru celulită:- este eficient pentru toate tipurile de celulită: moale, tumefiantă, compactă și mixtă;- se folosește pentru mâini, abdomen, coapse și fese;- se absoarbe repede, fără senzația de lipiciozitate;- nu lasă urme pe îmbrăcăminte.Gelul de lipoliză pentru celulită reduce semnificativ semnele „cojii de portocale” în zonele afectate (mâini, abdomen, coapse și fese), sprijină eliminarea rapidă a țesutului de grăsime, îmbunătățește structura și tonusul pielii, netezește relieful și crește flexibilitatea.Datorită caracteristicilor de drenare și a componentelor de eliminare a grăsimii, gelul de lipoliză poate fi folosit în toate fazele și pentru toate tipurile de celulită: moale, tumefiantă, compactă și mixtă. Produsul are o structură de gel foarte plăcută. Este ușor și răcoritor, cu o aromă revigorantă de mentol și fructe citrice, gelul se absoarbe bine asigurând astfel o pătrundere imediată a componentelor sale în piele. O aplicare simplă în cadrul masajului: produsul poate fi aplicat pe suprafața corpului, nu lasă senzația de lipiciozitate. În câteva secunde pielea se va netezi și se va întinde. În cazul aplicării gelului seara nu trebuie să vă fie teamă de murdărirea lenjeriei – gelul nu va lăsa nici un fel de urme, doar o aromă ușoară și revigorantă pe corp.

  Gelul de lipoliză pentru celulită se aplică 1-2 ori pe zi în zonele afectate ale pielii. Datorită unei structuri ușor de aplicat, produsul are un consum economic. O sticluță va fi îndeajuns pentru folosirea timp de trei-patru săptămâni.

   

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel de lipoliza pentru celulita,150g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment