Gel-elixir extra hidratant impotriva ridurilor,40g-BOTOLUXE

76,50 lei

Gelul-elixir extra hidratant oferă pielii hidratare îndelungată și intensivă, o hrănește. Întărește bariera de lipide, reface micro-relieful pielii. Umplând spațiul în celulele epidermei, componentele active ale gelului-elixir chiar «împing» din interior ridurile, făcând pielea netedă, mlădioasă și elastică.

200 în stoc

Categories: , , , SKU: 14803

Descriere

Despre omul fericit se spune: «Strălucește din interior». Același lucru se poate spune despre piele după aplicarea gelurilor-elixire – cu extra hidratare cu sfere hidro ceutice sau revitalizante cu fire de hidratare din seria BOTOLUXE. La atingere cu pielea sferele și firele încep să se topească, eliberând nutrienți aflați în interior.

Elixirele conțin micro particule de argint și de aur care radiază lumină și care redistribuie lumina, dând efect de raze luminoase ale pielii.  Această radiere este atinsă nu numai datorită stropilor strălucitori. Pielea sănătoasă, hidratată, care a absorbit componentele active, va străluci din interior.

Datorită compoziției sale bogate gelurile-elixirele sunt în măsură să satisfacă nevoile atât pentru pielea matură, cât și cea tânără. Cu cât mai devreme începe îngrijirea anti age, cu atât mai ușor va face față modificărilor de vârstă în continuare.

Gelurile au o textură ușoară, nu îngreunează pielea, se absorb imediat, fără să fie lipicioase și fără să lase peliculă. Textura degresată a produselor – este salvarea adevărată pentru posesorii tenului gras, combinat și problematic. Gelurile nu astupă porii, deci nu provoacă apariția acneei. Posesorilor tenului normal și uscat ajută consistența elixirelor să hrănească pielea cu umiditate și s-o mențină timp îndelungat în straturile profunde ale epidermei.

Gelul-elixir BOTOLUXE aplicat dimineața va hidrata, hrăni și acționa pentru prevenirea îmbătrânirii pe parcursul întregii zile.

Aplicat pe ten înainte de somn, gelul-elixir îl va îngriji toată noaptea, îl va reface, îl va satura cu nutrienți și hidratante. La trezire vă va face plăcere un ten odihnit, împrospătat, strălucind de tinerețe.

Gelurile- elixir sunt perfect compatibile cu machiajul: la câteva minute după aplicare, după absorbirea completă a gelului, poate fi aplicat fără nicio grijă fondul de ten, fără să aveți grijă, că se plia, că nu se va aplica uniform sau va curge. Mai mult de-atât, gelurile-elixir maschează micile imperfecțiuni ale tenului, acoperă riduri superficiale, înmoaie descuamarea, acordă strălucire naturală, deci în parte îndeplinesc sarcinile fondului de ten pentru machiaj.

Tenul sănătos este compus 70% din apă. Tocmai de gradul de hidratare depinde atât aspectul exterior (elasticitatea, mlădierea, culoarea), cât și sănătatea ei. După statistică, în lume 90% indiferent de vârstă suferă de deshidratarea pielii. Eronată este părerea că «deshidratată» și «uscată» referitor la piele – sunt cuvinte-sinonime. Această problemă afectează toate tipurile de piele. Tenul normal, uscat și combinat la deshidratare arată șters, devine aspru la atingere și se descuamează (în special pe vârful nasului, obraji și colțurile gurii). Tenul gras capătă nuanță străvezie nesănătoasă, porii dilatați pe el devin vizibili, se cojește pe frunte, bărbie, pe nări. Lipsa de umiditate provoacă eliminarea mărită de sebum.

La deshidratare tenul de orice tip pierde din elasticitate, pe el apar riduri, micro fisuri, devine asemănător deșertului. Precum solul uscat, el nu poate extrage umiditatea din aer și păstra cea pe care o posedă. Unica soluție – este schimbarea deșertului în oază, «îmbibarea» pielii. Este nevoie de extra hidratare.

Gelul-elixir extra hidratant are concentrație mărită de componente de hidratare și îngrijire, care se găsesc atât în gel, cât și în fire hidratante. Și datorită texturii de gel nutrienții elixirului sunt absorbiți de piele cu eficacitate maximă.

 

Componentele active ale gelului:

vitamina В3 (niacinamida) netezește ridurile, produce activarea «proteinelor tinereții» – enzimelor (fermenților) sirtuin-1 și sirtuin-3, care ajută celulele să se opună procesului de îmbătrânire,  prelungind ciclul lor de viață, declanșează procesul de reînnoire celulară;

trehaloza ajută la legarea apei, creșterea conținutului de umiditate al pielii, reface structura deteriorată a țesutului epidermic;

hialuronatul de sodiu hrănește pielea cu umezeală și previne pierderea ei prin formarea unei bariere invizibile care previne evaporarea apei și deshidratarea straturile profunde. Agentul de gelifiere naturală creează volum in interiorul celulei, netezind relieful pielii, previne și încetinește procesul de îmbătrânire;

Vitamina E (tocoferol acetat) încetinește oxidarea lipidelor și inhibă creșterea radicalilor liberi care distrug celulele pielii.

Fiecare fir-hidratant din componența gelului-elixir extra hidratant conține complex de proteine ​​vegetale cu extracte de mătase, aloe vera, iarbă grasă și trehaloză. 

Extractul de mătase îmbunătățește în mod semnificativ nivelul de hidratare al pielii prin fibroine – molecule higroscopice speciale care pot atrage apa, care în greutate le depășește de 300 de ori!

Extractul de aloe vera conține mai mult de 200 de substanțe nutritive care penetrează pielea de 4 ori mai repede și mai adânc decât apa.

Extract de iarbă grasă – este o sursă de acizi organici: acid oxalic, succinic și citric, care stimulează procesele de reînnoire a pielii.

Trehaloza – este o polizaharida vegetală care menține umiditatea în piele și netezește ridurile. Înmoaie pielea și o face mai elastică.

Gelul-elixir extra hidratant oferă pielii hidratare îndelungată și intensivă, o hrănește. Întărește bariera de lipide, reface micro-relieful pielii. Umplând spațiul în celulele epidermei, componentele active ale gelului-elixir chiar «împing» din interior ridurile, făcând pielea netedă, mlădioasă și elastică.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel-elixir extra hidratant impotriva ridurilor,40g-BOTOLUXE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment