Lapte protecție solară SPF 30,200ml

71,55 lei

Crema specială de plajă rezistentă la apă cu SPF 30 de la TianDe, cu factor de protecție complex UVA și UVB permite experiența soarelui fără deteriorarea pielii. Înainte de a ieși vara din casă aplicați crema pe părțile descoperite ale corpului. Nu uitați să luați crema cu dvs. și pe plajă.

200 în stoc

Descriere

Crema specială de plajă rezistentă la apă cu SPF 30 de la TianDe, cu factor de protecție complex UVA și UVB permite experiența soarelui fără deteriorarea pielii. Înainte de a ieși vara din casă aplicați crema pe părțile descoperite ale corpului. Nu uitați să luați crema cu dvs. și pe plajă.

Crema de plajă de la TianDe va proteja în mod sigur pielea dvs. împotriva razelor UVA și UVB, prevenind totodată îmbătrânirea prematură a pielii. Factorul de protecție înalt – SPF 30 – asigură o expunere lungă și sigură la soare. Nu uitați refacerea stratului de cremă aplicat pe piele, în special după baie.

Chiar dacă folosiți produse cosmetice de protecție, rețineți faptul că băile de soare prea lungi sunt dăunătoare pielii! Pentru calculul duratei sigure de expunere la soare vom utiliza o formulă simplă: numărul factorului SPF (în cazul nostru 30) înmulțit cu numărul de minute petrecute de obicei la soare fără protecție și fără apariția înroșirii pielii. Numărul obținut va fi durata optimă de expunere pe plajă. Aceasta înseamnă că dacă după 10 minute apare senzația de incomoditate a pielii, cu ajutorul factorului SPF 30, durata de siguranță privind expunerea la soare se prelungește la 300 de minute. Rețineți faptul că senzația de incomoditate nu înseamnă piele de rac! Se are în vedere aici doar o senzație de ardere ușoară fără urme de înroșire a pielii.

Protecție și îngrijire într-un singur flacon!

 4 substanțe active pentru frumusețea pielii dvs.:

– pantenol – asigură moliciunea pielii

– beta-caroten – protecție antioxidantă

– vitamina E – prelungește tinerețea

– alantoina – sprijină regenerarea

 Produsele cosmetice moderne înclină spre multifuncționalitate. Cu adevărat, dacă poate fi vorba de o combinație a mai multor caracteristici, de ce să nu o realizăm? Crema de plajă SPF 30 de la TianDe nu asigură doar protecția pielii dvs. împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete ci și îngrijirea acesteia datorită componentelor sale active!

Pantenolul – unul dintre mijloacele cele mai eficiente pentru o piele deteriorată. Calmează pielea în mod perfect, o hidratează, elimină mâncărimea, o apără împotriva factorilor dăunători, inclusiv a radiațiilor ultraviolete.

Beta-carotenul este o provitamină A + un antioxidant puternic. Apără pielea împotriva îmbătrânirii premature provocată de radiațiile ultraviolete. Această substanță preîntâmpină rănirea pielii, o tratează și îndepărtează eficient înroșirea. Substanța sprijină întărirea stratului hidrolipidic al pielii.

Vitamina E stimulează activ procesele de regenerare și refacere a celulelor de piele, împiedică îmbătrânirea acesteia, menține și conservă frumusețea dvs. Substanța este ideală pentru o piele uscată (ceea ce reprezintă 90% din suprafața acesteia), netezește ridurile fine și împiedică formarea ridurilor noi.

Alantoina este un mijloc perfect pentru vindecarea țesutului. Substanța sprijină regenerarea pielii, asigură moliciunea și diminuarea durerii. Produsele cu conținut ridicat de alantoină sunt recomandate pentru pielea expusă permanent efectelor negative ale mediului înconjurător. Asigură o calmare perfectă a pielii după arsurile de soare.

Razele UVA sunt prezente în viața noastră cotidiană de la răsăritul soarelui până la apusul acestuia. Sunt active pe tot parcursul anului, indiferent de zona climatică, temperatura ambientă sau vreme. Cerul închis, norii nu reprezintă nici un fel de problemă, razele înving ușor această barieră și „gustă” din pielea noastră. Nici chiar geamurile nu reprezintă o piedică! Din acest motiv unii cosmetologi recomandă folosirea cremelor de protecție împotriva soarelui și acasă. Razele UVA sunt undele lungi ale radiațiilor ultraviolete, 95% dintre acestea ajung la Pământ. Aceste raze insidioase provoacă sinteza radicalilor liberi și au ca efect îmbătrânirea pielii.

Razele UVB sun undele medii ale radiațiilor ultraviolete. Se presupune că sunt mai periculoase decât undele lungi. Din fericire doar 5% dintre acestea ajung la suprafața pământului. Restul acestor raze este înghițit de stratul de ozon și de nori. Cea mai intensă activitate a acestora are loc între orele 11:00 și 16:00. Tocmai aceste raze sunt motivul producerii arsurilor și a înroșirii pielii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lapte protecție solară SPF 30,200ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment