Masca de fata din alge si arici de mare, 6g

34,00 lei

Aveti produsul preferat privind ingrijirea pielii care functioneaza intotdeauna, fara compromisuri?

In cazul in care nu ati descoperit inca acest produs, solutia poate fi masca de fata din alge marine si arici de mare! Produs 100% natural!

Extra lifting in doar 3 pasi!

  • Turnati 20 ml de apa calda peste 2 g de praf, amestecati in consistenta de pasta
  • Permiteti o actiune de 20 de minute
  • Aplicati pasta pe piele, dupa 15 minute spalati cu apa calda.

200 în stoc

Categories: , , , SKU: 56003

Descriere

Masca de fata cu alge si arici de mare este un produs 100% natural, ideea de a crea acest produs a fost sugerată de natură.

Alga marina Laminarea va ajuta la revenirea prospețimii și strălucirii tinerilor pe piele, la hidratarea și hrănirea, la activarea regenerării profunde a pielii, incetineste procesul de imbatranire, stimuleaza functiile de protectie ale pielii.

Veți vedea rezultatul deja după prima aplicare. Pielea ta va arăta mai bine, liniile fine vor fi șterse, ridurile vor deveni mai puțin vizibile.

Unul dintre efectele mastii, principal, este liftingul. Veți simți efectul de lifting imediat după aplicare (masca strânge perceptibil pielea). Amintiți-vă: acest produs este 100% natural, iar mirosul său este, de asemenea, 100% natural. Poate părea puternic pentru unii oameni. Veți simți un miros de mare discursibil, cu darurile sale neprețuite care vor funcționa cu efectul maxim asupra pielii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masca de fata din alge si arici de mare, 6g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment