Pasta de dinti „ProDental Junior”,50g

18,90 lei

Îngrijire specială pentru cei mai mici!

În funcție de calitatea îngrijirii cavității orale în copilărie depinde sănătatea danturii omului matur: caria dinților de lapte se transferă cu ușurință către dantura permanentă. Din acest motiv este necesară o abordare foarte responsabilă în ceea ce privește alegerea pastei de dinți pentru copii. Pasta de dinți „ProDental Junior” a fost concepută special pentru copii și are o serie de caracteristici specifice.

200 în stoc

Categories: , SKU: 60147

Descriere

Pasta de dinți „ProDental Junior” – îngrijire specială pentru cei mai mici!

În funcție de calitatea îngrijirii cavității orale în copilărie depinde sănătatea danturii omului matur: caria dinților de lapte se transferă cu ușurință către dantura permanentă. Din acest motiv este necesară o abordare foarte responsabilă în ceea ce privește alegerea pastei de dinți pentru copii. Pasta de dinți „ProDental Junior” a fost concepută special pentru copii și are o serie de caracteristici specifice.

Compoziție specială. Pasta de dinți conține componente active în doze „pentru copii” care respectă diferențele cavității orale a copilului.

Efect abraziv redus. Smalțul dentar al unui copil se maturizează, este mai moale, de două ori mai slab decât al unui om matur, este mai puțin mineralizat (de aproape zece ori!). Este foarte ușoară deteriorarea acestuia și provocarea unei sensibilități crescute a dinților. Compoziția de curățare specială a pastei de dinți „ProDental Junior” a fost concepută în mod special pentru o îngrijire sensibilă a cavității orale a copilului. Curățarea blândă, dar eficientă, a smalțului dintelui este asigurată de dihidroxidul de siliciu hidratat prezent în compoziția pastei de dinți. Această substanță este mijlocul cel mai modern de curățare (material abraziv) care asigură o curățare fără dureri și blândă. Granulele sferice ale acesteia îndepărtează fin placa dentară și lustruiesc dinții, fără a produce nici cea mai mică zgârietură a smalțului dentar.

Foarte eficientă împotriva apariției cariilor dentare. Caria dentară este cea mai frecventă îmbolnăvire a danturii copilului. Una din cauzele principale ale cariilor dentare este placa dentară care se formează în urma mâncării, în special a consumului de dulciuri. Resturile de mâncare se depun pe smalțul dentar și în interacțiune cu saliva rezultă un acid ce perturbă smalțul. Pasta de dinți „ProDental Junior” asigură o igienă minuțioasă a cavității orale și o prevenire eficientă împotriva apariției cariilor dentare.

Inofensivă în cazul unei înghițiri accidentale. În compoziția pastei d edinți „ProDental Junior” lipsește cu desăvârșire flourul și parabenii, ceea ce asigură siguranța produsului și în cazul în care acesta ajunge în mod accidental în stomac. În timpul curățirii dinților, copiii pot înghiți până la 50% din pastă.

Gust proaspăt de mere. Copiii, diferit față de oamenii adulții, nu iubesc gustul puternic de mentă. În pasta de dinți „ProDental Junior” mărul este cel ce „joacă solo”. Mentolul, care este prezent în doză minimă, acționează cu o impresie de împrospătare ușoară. Gustul, aroma și ambalajul colorat oferă plăcere și rezolvă astfel problema curățirii din obligație a dinților.

În baza cercetărilor științifice, apariția cariilor dentare se poate observa la 80-90% dintre copiii cu dinți de lapte și în momentul încheierii perioadei de școlarizare 80% dintre copii prezintă carii dentare și în cazul dinților permanenți. Limitarea deteriorării țesutului dentar poate fi realizată doar de o igienă corespinzătoare a cavității orale.

Pasta de dinți și periuța de dinți „ProDental Junior” formează un tandem care învinge placa dentară, resturile de mâncare și bacteriile chiar în locurile cele mai greu accesibile, fiind astfel garanția menținerii sănătății danturii! Periile acestei periuțe de dinți „ProDental Junior” sunt fabricate dintr-un polimer inovativ datorită căruia are loc o curățare cea mai blândă. Deteriorarea integrității smalțului dentar poate produce îmbolnăviri frecvente până la căderea dinților. Flexibilitatea periilor și forma rotunjită a capetelor acestora permit periuței de dinți „ProDental Junior” curățarea eficientă a limbii și a gingiilor, unde are loc depozitarea a 90% din toate bacteriile prezente în cavitatea orală precum și realizarea unui masaj fin.

Calitatea înaltă de curățare este asigurată datorită faptului că periile nu formează smocuri, iar forma lor ușor conică permite pătrunderea acestora în spațiile interdentare asemenea aței dentare. Periile maleabile vor curăța și vor lustrui în mod ideal smalțul dentar, ceea ce va permite menținerea curățeniei danturii timp mai îndelungat, datorită faptului că suprafața netedă este expusă mai puțin formării unei plăci dentare noi. Curățarea dinților este înlesnită și mai plăcută de mânerul cu formă anatomică. Utilizarea periuței de dinți ProDental Junior permite o îngrijire bună atât a dinților de lapte cât și a dinților permanenți.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pasta de dinti „ProDental Junior”,50g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment