Samponul-masca din keratina,250g

42,75 lei

CULOARE 100% CHIAR DUPĂ 20 DE SPĂLĂRI ALE PĂRULUI

cu șamponul-mască din keratină pentru păr vopsit de la TianDe

 Produs 2 în 1: curățare + îngrijire

Pentru părul vopsit în nuanțe accentuate și închise. Pentru părul supus la îndreptare și laminare cu keratină

200 în stoc

Categories: , SKU: 20139

Descriere

CULOARE 100% CHIAR DUPĂ 20 DE SPĂLĂRI ALE PĂRULUI

cu șamponul-mască din keratină pentru păr vopsit de la TianDe

 Produs 2 în 1: curățare + îngrijire

Pentru părul vopsit în nuanțe accentuate și închise. Pentru părul supus la îndreptare și laminare cu keratină

Conține complexul inovator Silsoft Q

Fără parabeni, fără sulfați

Recomandat pentru co-washing

Șamponul-mască din keratină pentru părul vopsit Tiande – este un produs 2 în 1: curățare delicată + îngrijire. După aplicarea șamponului nu mai este necesară folosirea unui alt condiționer sau balsam.

250g a fost elaborat în mod special pentru părul vopsit.

Vopsirea părului, chiar cu folosirea celor mai scumpe și delicate culori, reprezintă întotdeauna un stres enorm pentru păr. Doar o îngrijire corespunzătoare eliberează părul dvs. de aspectul mat, uscat și de fenomenul de rupere, păstrează puterea, sănătatea și culoarea frumoasă!

Șamponul-mască TianDe acționează în două direcții: 

 • restaurează structura părului (pătrunde în adâncime, întărește; netezește crustele ridicate de vopsea);
 • păstrează strălucirea noii culori dobândite, fixează pigmenții pe termen lung în păr.
 • În cazul folosirii șampoanelor clasice culoarea se pierde cu atât mai repede din păr cu cât spălăm părul mai des. Părul vopsit își pierde culoarea deja după o perioadă de trei-patru săptămâni (după 8-10 spălări). Șamponul-mască TianDe menține culoarea 100% chiar după 20 de spălări ale părului!Proteinele naturale de keratină din compoziția șamponului-mască TianDe sunt responsabile de restaurarea structurii părului. Rezistența culorii părului vopsit este atinsă datorită complexului inovator Silsoft Q. Șamponul-mască TianDe nu conține sulfați, ceea ce sprijină curățarea delicată a părului și a scalpului, fiind un factor adițional de protecție a culorii.În afară de aceasta, datorită absenței sulfaților, șamponul-mască TianDe sprijină prelungirea efectului de îndreptare și laminare cu keratină a părului.Un alt avantaj al compoziției șamponului-mască TianDe este absența parabenilor.

  Șamponul-mască TianDe este ideal pentru procedura populară din zilele noastre co-washing.

  În continuare veți afla mai mult.

  Keratina – este o proteină naturală care reprezintă baza structurii părului. Moleculele acesteia:

  • pătrund adânc în păr, hrănesc cuticula acestuia;
  • completează zonele deteriorate și unesc crustele dermatinei, restaurează stratul natural de keratină al părului;
  • măresc grosimea fiecărui fir, oferă părului volum.

  Șamponul-mască TianDe pentru păr vopsit conține keratină, o proteină naturală, din care este constituit părul nostru în proporție de 80-90%.

  Keratina oferă părului o rezistență mecanică ridicată. Datorită acesteia, rădăcinile sunt capabile să reziste tensiunii enorme fără a se deteriora, își păstrează volumul și strălucirea naturală.

  Acest lucru explică popularitatea tratamentelor cu keratină care transformă părul și păstrează aspectul atractiv al acestuia pentru o perioadă de până la șase luni. Alternativa – șampoane cu keratină care pătrund liber în cuticulă și regenerează părul.

  Silsoft Q – condiționer revoluționar cu acțiune dublă:

  • fixează pigmentul color în păr pentru o perioadă lungă, îl protejează împotriva decolorării, asigură intensitate culorii;
  • oferă părului o catifelare extraordinară și supunere fără solicitare.

  Cercetările societății Momentive Performance Materials – liderul mondial recunoscut în domeniul fabricării de aditivi cosmetici pentru îngrijirea părului – confirmă faptul, că datorită complexului inovativ Silsoft Q, părul vopsit își păstrează culoarea 100% chiar după 20 de spălări!

   Datorită complexului Silsoft Q conținut în șamponul-mască TianDe, părul vopsit cu culoare permanentă își păstrează nuanța pe o perioadă de 7-8 săptămâni, adică exact până la o nouă vopsire!

  În timp ce, în cazul folosirii unui șampon clasic, părul vopsit pierde până la 50% din pigmenți deja în perioada de 4-5 săptămâni (12-15 spălări), cu șamponul-mască TianDe părul vopsit își va păstra culoarea accentuată și strălucirea de 2x mai mult!

   Complexul Silsoft Q are un efect dublu: nu doar că păstrează strălucirea părului vopsit dar și acționează ca un condiționer excelent. Datorită complexului Silsoft Q, șamponul-mască TianDe îmbunătățește pieptănarea părului umed, oferă strălucire și maleabilitate, fără a solicita părul!

  Șamponul-mască îmbogățit cu vitamine E și B5

   Vitamina E:

  • antioxidant, protejează lipidele părului împotriva degradării oxidative;
  • hrănește, îmbunătățește respirația foliculelor părului;
  • întărește părul și conferă strălucire.

  Vitamina B5

  • restaurează structura celulară deteriorată a părului;
  • sprijină acumularea și păstrarea umidității în fiecare celulă a părului;
  • împiedică ruperea, despicarea și uscarea.

  Șamponul-mască TianDe este îmbogățit cu vitamine E și B5, care protejează și hrănesc părul de la extremitate la rădăcini.

  Vitamina E este una dintre cele mai importante vitamine pentru sănătatea părului. Până la 80% din cazurile de cădere a părului se leagă de insuficiența acesteia.

  Vitamina E este un oxidant puternic care protejează împotriva oxidării și deteriorării lipidelor pielii și ale părului, adică sprijină menținerea barierei lor de protecție.

  Mai mult, vitamina E asigură furnizarea la timp a oxigenului în foliculele părului și stimulează hrănirea acestora, îmbunătățește starea generală și aspectul părului.

  Vitamina B5 – „restauratorul” părului. Pătrunde cu ușurință în cuticula părului, păstrează și întărește structura părului, protejează împotriva pierderii umidității păstrând-o în interiorul părului și mărește grosimea firelor de păr (implicit mărește volumul coafurii), mărește flexibilitatea și elasticitatea acestora.

  Vitamina B5 protejează în mod delicat părul fin împotriva ruperii și despicării, oferă catifelare, „supunere” și înlesnește ajustarea coafurii.

  Șamponul-mască TianDe este ideal pentru co-washing

   Co-washing – procedura populară de spălare a părului cu ajutorul condiționerului, care este o soluție pentru părul fin și deteriorat, solicitat în mod extrem de vopsire, ondulare și de celelalte metode de creare a frumuseții.

  Regenerare intensivă a părului deteriorat

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Samponul-masca din keratina,250g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment