Spray pentru coafarea parului cu Aloe „Volum si flexibilitate“,200ml -ALOE RICH

49,05 lei

Spray pentru coafarea părului cu Aloe de la TianDe: Secretul coafurii ideale

Volum și flexibilitate sub control

– Fixare naturală a coafurii

– Volum perfect fără solicitarea părului

– formarea șuvițelor, buclelor

– Îngrijire antistatică

Categories: , , SKU: 20144

Descriere

Spray pentru coafarea părului cu Aloe de la TianDe: Secretul coafurii ideale

 Volum și flexibilitate sub control

 – Fixare naturală a coafurii

– Volum perfect fără solicitarea părului

– formarea șuvițelor, buclelor

– Îngrijire antistatică

 Îngrijirea părului și o coafură ideală în același timp? Acum este posibil datorită noului spray de coafare cu aloe „Volum și flexibilitate” de la TianDe! Poți fixa coafura, poți oferi volum fără solicitarea părului, poți forma șuvițe și bucle – experimentează, gustă schimbarea în fiecare zi! Poți să uiți preparatele de fixare care dăunează părului, cu noul spray de la TianDe, buclele tale vor avea aspectul ideal și vor rămâne totodată sănătoase. Componentta activă aloe și В5 vor avea grijă în mod sigur de părul tău.

Cum dorești să arăți astăzi? Dorești nișye inele de păr vesele? Nimic mai simplu! Formează buclele în modul clasic – ondulează părul pe bigudiuri sau ondulator și apoi fixează cu ajutorul sprayului de la TianDe.

Preferi un aspect natural, dar dorești ca părul să fie aranjat ca al unor modele de pe coperta revistelor de modă? Spală părul, uscă ușor cu un prosop, aplică sprayul cu aloe și la urmă uscă părul cu un foen. Buclele vor avea un aspect sănătos și o strălucire frumoasă.

Te îngrijorează un volum insuficient? Crede că aceasta nu va mai fi o problemă. Spală părul, uscă cu un prosop și aplică spray de la TianDe în zona rădăcinilor părului. Apoi începe uscarea părului și concomitent ridică șuvițele de păr cu ajutorul unui pieptăne de la rădăcină în sus. Astfel vei obține un volum natural fără solicitare suplimentară!

Nu vii de hac eletricității statice? Părul se face „arici” în orice vreme și nu poate fi liniștit? Aplică spray de la TianDe pe părul uscat în faza finală a procesului de coafare și uită de necazuri. Din acest moment firele de păr vor sta unele lângă altele și buclele vor arăta excelent.

„Verde” privind îngrijirea părului

Sprayul „Volum și flexibilitate“ conține:

 aloe:                                                                                     provitamina В5:

– regenerează structura părului                                              – înmoaie părul

– oferă strălucire și netezime                                                  – apără părul împotriva deteriorării

– înlesnește pieptănarea                                                         – oferă flexibilitate și elasticitate

În recetura noului spray pentru păr de la TianDe am inclus aloe și vitamina B5, aceasta pentru a avea o coafură excelentă și o îngrijire atentă a părului

Aloe are un efect benefic asupra pielii capului, ajută în cazul problemelor cu mătreața, căderea părului, chelirea. Planta activează și hrănește foliculii părului, tratează capetele despicate. Părul se va îngroșa, întări și va străluci. Vei efectua o pieptănare plăcută! Nu vor mai exista smocuri și noduri împletite, ci doar o coamă de păr sănătoasă și netedă!

Sprayul pentru păr conține o altă componentă semnificativă – provitamina Вsau panthenol. Această substanță înfășoară fiecare fir de păr cu un film de protecție fin, fără a solicita părul. Protejează astfel părul împotriva radiațiilor ultraviolete, a temperaturilor ridicate și a altor influențe negative ale mediului înconjurător. Părul este ușor, neted, proaspăt, ascultător. Poate fi îngrijit în mod simplu și confortabil. Un bonus plăcut privind efectele panthenolului este întărirea părului cu 10%, buclele primesc volum și densitate. Provitamina В5 pătrunde în structura internă a fiecărui fir de păr și remediază orice deteriorare existentă, „sudează” vârfurile despicate. Buclele de păr arată îngrijit, sunt netede, nu vor mai exceda în toate direcțiile și vor avea o strălucire perfectă.

Șampon + balsam + spray pentru coafarea părului „Volum și flexibilitate“ = păr perfect!

 Sprayul pentru coafarea părului cu Aloe „Volum și flexibilitate“ este un supliment ideal pentru șamponul și balsamul Aloe Rich de la TianDe. Toate cele trei produse conțin extract din aloe, care oferă părului putere vitală și energie. Fiecare produs este perfect individual, însă dacă te interesează un rezultat maxim, folosește comlex combinația produselor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spray pentru coafarea parului cu Aloe „Volum si flexibilitate“,200ml -ALOE RICH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment