ULEI DE MASAJ CU EXTRACT DE SOFRONEL MASTER HERB 20 ml

23,10 lei

Oferă un efect de încălzire locală, ajută la eliminarea umflăturilor, reduce simptomele de insuficiență venoasă, ameliorează durerea la nivelul articulațiilor și mușchilor, îndepărtează senzația de picioare grele.

200 în stoc

Categories: , SKU: 31312

Descriere

Uleiul Master Herb este creat pe baza rețetelor antice ale medicinei chineze, eficiența cărora este demonstrată de utilizarea lor de-a lungul timpului. Formula unică echilibrată a uleiului este încorporată cu ajutorul tehnologiei moderne. Metoda de presare la rece, care este folosită la prepararea acestei soluții profilactico-terapeutică, exclude încălzirea materiei vegetale și păstrează la maxim substanțele și vitaminele biologic active utile, care se conțin în plante. Uleiul Master Herb este creat exclusiv pe bază de componente vegetale, fără a fi folosiți aromatizatori sau coloranți.

Uleiul de masaj pentru corp oferă un efect aromaterapeutic, înmoaie și hidratează pielea datorită activității uleiurilor esențiale, ajută organismul să se întoarcă la activitatea normală, îmbunătățește starea generală a organismului, promovează îmbunătățirea circulației și promovează regenerarea țesuturilor, are efect de încălzire și relaxare. În compoziția produsului intră extract de produse obținute din rășini (trepentina – ulei obținut din conifere) și ulei de Camfor, care au efect analgezic local, uleiul și extractul de Scorțișoară îndepărtează umflăturile, vânătăile, durerea, mâncărimea; sunt eficiente împotriva celulitei; extractul de Șofrănel este un antiseptic natural.

Uleiul de masaj poate fi utilizare după vârsta de 12 ani. Cu toate acestea, experiența practică a demonstrat eficiența aplicării sale și la o vârstă fragedă (după 3 ani). Responsabilitatea în acest caz, și-o asumă părinți.

Aplicare

O singură procedură combină mai multe metode terapeutice și profilactice: stimularea zonelor reflexe, acțiunea mecanică asupra țesuturilor și organelor și aromaterapia.

Frecarea. Pentru profilactica și tratamentul bolilor aparatului locomotor, a răcelii, îndepărtarea durerii, a tensiunii pielii și a mușchilor.

Se aplică pe zona cu probleme, se freacă prin mișcări de masaj până este complet absorbit, se înfășoară zona cu o pânză de lână, și se lasă să se calmeze. Procedura se repetă de 2-3 ori pe zi (dimineața și seara) până la restabilirea completă.

Masajul. Pentru o acțiune de restaurare, relaxare și anticelulită. Se aplică pe zona de acțiune o cantitate mica de produs (care asigură și o alunecare optimă), se masează 10-15 minute. Uleiul de diluează cu orice fel de ulei sau cremă (1:10).

Compresele. Pentru tratarea bolilor pielii, a rănilor. Îndepărtarea durerii, a mâncărimii și umflăturilor cauzate de mușcăturile insectelor.

Un disc de bumbac se umezește cu ulei apoi se aplică pe zona cu probleme pentru 15-20 de minute.

Băile. Pentru un efect tonic, imunomodulator, antiinflamator, anticelulitic, de întărire a organismului.

Se diluează 1 lingura de ulei în 100 de grame de lapte fierbinte, se toarnă într-o cadă plină cu apă (38 – 40 de grade), se amestecă. Cada să fie  umplută cu apă nu mai sus de nivelul inimii. Durata băii – 10-15 minute.

Se aplică pe zonele cu probleme prin mișcări de masaj. Nu se aplică pe zonele cu tăieturi, sau exeme.

Ambalaj: 20 ml. Cod: 31312.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ULEI DE MASAJ CU EXTRACT DE SOFRONEL MASTER HERB 20 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment