Volupta+,2bucx5g

45,00 lei

Compoziția naturală a gelului: acționează mecanismele naturale ale excitației sexuale. Rezultat intens: efectul are la bază o concentrație mare de aminoacizi L-arginina – stimulent de oxid nitric.

 

198 în stoc

Categories: , SKU: 65301

Descriere

PLĂCERE ÎN AȘTERNUT: trezește-ți sensibilitatea!

Volupta+ sănătate

Gel intim

Volupta+:la baza formulei stau descoperirile in domeniul medicinii distinse cu Premiul Nobel!

Compoziția naturală a gelului: acționează mecanismele naturale ale excitației sexuale. Rezultat intens: efectul are la bază o concentrație mare de aminoacizi L-arginina – stimulent de oxid nitric.

Are efectele unui lubrifiant.

Menține microflora normală a zonei intime.

Gelul a fost creat pentru femei, dar va produce plăcere și bărbaților…

Volupta+ oferă plăcere sexuală chiar și femeilor pentru care această plăcere a fost de neatins.

Datorită gelului Volupta+ sensibilitatea cresște mai repede decât de obicei, iar zonele erogene răspund cu ușurință la atingeri.

Ingredientul activ principal al gelului Volupta+ este L-arginina, care generează producerea acidului nitric. Oxidul nitric dilată vasele de sânge ale organelor genitale (acest mecanism este folosit pe o scară largă în cardiologie), stimulează un flux sanguin puternic și excitarea sexuală.

La o vârstă fragedă organismul conține o cantitate suficientă de L-arginină, dar după 33-35 de ani, nivelul acestui aminoacid vital important începe să scadă (acesta este unul din motivele care afectează funcțiile sexuale). Completarea rezervelor sale pe cale orală este extrem de dificilă: arginina se asimilează greu în stomac și intestin. În schimb, aceasta este perfect absorbită prin mucoasa organelor genitale.

Cristale de mentol :Mentolul favorizează asimilarea mai bună a argininei, asigură de asemenea lubrifierea vaginală, chiar dacă Volupta+ se aplică pe clitoris și nu direct pe zona vaginală.

Volupta+ conține o cantitate optimă de mentol: 0,85 ml per 1 g de gel (1g = 1 aplicare). S-a demonstrat experimental că o concentrație mai mare de mentol poate provoca senzații neplăcute de arsură, în special la femeile care au țesutul epitelial dur. Astfel, această doză este suficientă pentru a stimula terminațiile nervoase, asigurând lubrifierea naturală chiar și la femeile mai în vârstă, datorită faptului că Volupta+ conține cristale de mentol care au un efect foarte pronunțat.

 Pantenol, alantoina:Aceste componente oferă un sentiment de confort în timpul actului sexual datorită lubrifierii, hidratând membrana mucoasă și prevenind apariția iritațiilor. Mai mult decât atât, în prezența unor leziuni și alte afecțiuni ale membranei mucoase, pantenolul va contribui la regenerarea acestora.

Acidul lactic :Acidul lactic este componenta principală a secrețiilor vaginale ale unei femei sănătoase, care este responsabil pentru echilibrul normal al microflorei și creează condiții optime pentru protecția zonelor intime de microorganismele patogene. Datorită acidului lactic, gelul Volupta+ este un produs foarte delicat, care, îndeplinind funcția sa de bază, menține microflora naturală a organelor genitale.

Volupta+ este concepută în special pentru femei, dar și bărbații vor aprecia acest produs, pentru faptul că  plăcerea partenerei va îmbunătăți calitatea vieții lor sexuale. La baza excitării sexuale (atât la femei, cât și la bărbați) stă unul și același mecanism – creșterea fluxului sanguin la nivelul organelor genitale care, în cazul de față, este oferit de oxidul nitric. De aceea produsul Volupta+ este recomandat și femeilor,  și bărbaților fie folosit împreună, fie individual.

Volupta+ va îmbunătăți nu doar calitatea actului sexual, ci și calitatea vieții! Orgasmul nu este doar o simplă plăcere. Din punct de vedele al medicinii și fiziologiei, acesta este cel mai bun tratament terapeutic și profilactic. Este o formă accesibilă tuturor pentru a preveni nevrozele și depresiile. Mai mult decât atât, un flux puternic de sânge ajunge în pelvis în timpul orgasmului (apoi acesta scade), care în paralel rezolvă sau previne problemele serioase de sănătate atât la femei cât și bărbați, care pot fi provocate din diferite motive.

Modul de aplicare:Luați pe vârful degetului puțin gel (în jur de 1 g) și aplicați la baza mucoasei clitorisului care se află între labiile inferioare, cu 5-10 minute înainte de actul sexual. Pentru a intensifica efectul plăcut, procesul trebuie însoțit de o stimulare sexuală: atingeri, mângâieri, sărutări și alte preludii – fără a face acest lucru în mod automat!

Indicații: nu este recomandată aplicarea rapidă a gelului! În schimb, puneți degetul arătător pe punctul cel mai proeminent al clitorisului și îndoiți-l ușor. Veți obține ceva de genul un cârlig care se poate ajunge la terminațiile nervoase situate direct sub clitoris. De la ei, excitarea se va răspândi mai adânc.

După aplicarea gelului Volupta+ va apărea o senzație de frig, furnicături ușoare  – efecte produse de mentol. În continuare are loc absorbția L-argininei, însoțită de hiperemia clitorisului și a organelor genitale, stimulează creșterea dorinței sexuale. Vasele de sânge umflate intensifică sensibilitatea organelor genitale, oferind senzații plăcute și posibilitatea de ajunge la punctul culminant.

Este ușor de bănuit că gelul Volupta+ are o acțiune asupra ambilor parteneri în timpul contactului sexual. Bărbatul, însă, poate folosi gelul chiar și înainte. Va fi mult mai eficient dacă gelul Volupta+ se va aplica pe glandul penian, pentru că în această zonă componentele active sunt absorbite cel mai bine și vor stimula suprafața țesuturilor, stimulând astfel fluxul sanguin.

Durata de acțiune a gelului Volupta+ :Pentru fiecare femeie durata de acțiune va fi individuală, cu toate că există o tendință generală  a faptului că durata de acțiune a gelului nu este mai mică de 30 de minute. În anumite cazuri poate fi mai mare. Gelul poate fi aplicat de două ori dacă este nevoie.

Prezervativul nu este un obstacol pentru Volupta+! Produsul are o compoziție pe bază de apă și este compatibil cu orice alte produse făcute din latex.

 Efectul intensificat în urma aplicării Volupta+:Femeia se poate aștepta la un rezultat imediat după aplicarea gelului Volupta+. Totul depinde de ea – vârsta ei, statusul hormonal și trăsăturile individuale ale sensibilității sale sexuale ei și ale partenerului său. Unele simt o îmbunătățire semnificativă deja în timpul primei utilizări. Majoritatea însă vorbesc despre un efect cumulativ: cu cât mai des folosiți Volupta+, cu atât mai strălucitoare vor fi  senzațiile.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Volupta+,2bucx5g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment