1. Termeni
Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord să fie legat de aceste site-uri Termeni și condiții de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile, și sunt de acord că sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site.

 

2. Limitari
In nici un caz, tianDe sau furnizorii săi vor fi raspunzator pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau cauzate de întreruperea de afaceri,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul tiandeonline.ro, chiar dacă tiandeonline.ro sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, sau limitările de răspundere pentru indirecte sau accidentale, aceste limitari nu se pot aplica pentru tine.

 

3. Revizuiri și Erata
Materialele care apar pe site-ul web tiandeonline.ro ar putea include tehnice, tipografice, sau erori fotografice. tiandeonline.ro nu garantează că oricare din materialele de pe site-ul său sunt corecte, complete sau actuale.

tiandeonline.ro poate face schimbari in materialele continute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare. Cu toate acestea, face orice angajament de a actualiza materialele.

 

4. Modificări Termeni si conditii
tiandeonline.ro poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său, în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord să fie legat de versiunea curentă a acestor Termeni și condiții de utilizare.

 

5. Legea în vigoare
Orice cerere cu privire la site-ul web tiandeonline.ro vor fi guvernate de legile statului de tiandeonline.ro, fără legătură cu conflictul prevederilor legale.

Condiții generale aplicabile utilizare a unui site web.

 

6. Politica de confidentialitate
Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi. În consecință, ne-am dezvoltat această politică pentru ca să înțelegeți cum vom colecta, folosi, de a comunica și dezvălui și face uz de informații cu caracter personal. Următoarele descrie politica noastră de confidențialitate.

Înainte sau la momentul de colectare a informațiilor personale, vom identifica scopul pentru care informațiile sunt colectate.
Vom colecta și de a folosi de informații cu caracter personal numai cu obiectivul de a satisface aceste scopurispecificat de noi și în alte scopuri compatibile, dacă nu vom obține consimțământul persoanei în cauză sau conform legislației în vigoare.
Vom păstra doar informații cu caracter personal, atâta timp cât este necesar pentru realizarea acestor scopuri.
Vom colecta informații personale prin mijloace legale și corecte și, după caz,cu cunoștințe sau acordul persoanei în cauză.
Datele cu caracter personal trebuie să fie relevante pentru scopurile pentru care urmează să fie utilizat, și, în măsura în care este necesarÎn acest scop, ar trebui să fie corecte, complete, și până-la-data.
Vom proteja informațiile personale de garanții de securitate rezonabile împotriva pierderii sau furtului,precum și accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea.
Vom face ușor la dispoziția clienților informații despre politicile și practicile noastre cu privirela gestionarea informațiilor personale.
Ne-am angajat să ne conducem afacerea noastră în conformitate cu aceste principii, în scopul de a asigura că confidențialitatea informațiilor cu caracter personal sunt protejate și menținute.